Asylsøkere som dannet grooming-miljø for seksuelt misbruk av barn fengslet i England

The following two tabs change content below.
Redaktør for Ymte.no

Latest posts by Johan Slåttavik (see all)

Soran Azizi, Palla Pour, Ribas Asad er Saman Obaid er dømt til fengsel i Storbritannia for grovt misbruk av mindreårige. Ifølge avisen Daily Record er mennene dømt for å ha dannet grooming-miljø for seksuelt misbruk av barn.

Mennene skal blant annet ha lokket mindreårige jenter med narkotika og alkohol. Det melder den britiske avisen Daily Record.

Videre opplyser Daily Record at mennene alle sammen kom til Storbritannia som ulovlige asylsøkere. Samt at de skal ha misbrukt barn helt ned til 13 år.

Daily Record skriver at den kurdiske gjengen mennene tilhører holdt til i byen Newcastle. Her kontaktet de småjenter på Facebook for å diskutere sex-fester. Ved ett tilfelle fikk de en jente til å betale for en tatovering med å gi dem sex.

Ga barna narkotika

Jentene som var mellom 13 og 16 år når overgrepene skjedde ble gitt narkotiske stoffer som ecstasy, kokain, amfetamin og hasj.

Soran Azizi (28) er dømt for to tilfeller av trafficking.

Palla Pour (25) er dømt for flere tilfeller av seksuell omgang med barn – samt for å forsyne barna med narkotika.

Saman Obaid (29) ble dømt for flere tilfeller hvor han forsynte barna med narkotika.

Overgrepene skal ha skjedd i perioden 2007 til 2014.

Hele saken kan leses på nettsidene til Daily Record her

 

 

Del artikkel:
  • Geir- Are Valle

    For de som husker Alvdal saken så var dop det parret som misbrukte sine egne og naboens barn brukte for å skaffe seg tilgang på nabobarna. Foreldrene var rus-avhengige. Det er lett å spotte hvordan psyopater som ønsker sex med barn innynder seg i rusmiljøene. De er ikke vanligvis brukere, bare personer som låner bort penger og «passer på» liksom. Barna passer de gjerne.

    • Johan Slåttavik

      En horribel sak. Alvdal-saken viste hvordan humanetikernes og skeptikernes overdrevne tro på mennesket er irrasjonell.