Gjenganger-kriminelle Kenneth Arctander vil legalisere narkotika

The following two tabs change content below.
Redaktør for Ymte.no

Latest posts by Johan Slåttavik (see all)

Gjenganger-kriminelle Kenneth Arctander Johansen, også kjent som «Kenja» og «Stripa» i rusmiljøet i Oslo, ødela hjernen sin på narkotika. I dag jobber han hardt for å legalisere uvanene sine, slik at han og vennene i Radikal Portal kan feste uten at «snuten» gir dem bøter. 

Ymte møter «Kenja» (eller «Stripa» om du vil) på Twitter. Vi kaller ham Kenneth.

Kenneth begynner med å skryte av all volden han har vært med på. En gang når han var innblandet i vold fikk han ifølge seg selv «ommøblert trynet sitt». Han mener det er tøft. Kenneth skryter også av å ha vært straffedømt gjentatte ganger. Det er Kenneth veldig stolt av.

Ymte følger opp med et mer personlig spørsmål.

– Hvordan går det med senskadene etter rusmisbruket, Kenneth?

– Vet ikke… skjønner ikke spørsmålet, svarer Kenneth.

Kenneth mener at det er ingen som kan se at han er helt mongo etter rusmisbruk.

Selvskading og dårlig selvtillit

Kenneth liker å vise frem at han driver med selvskading. Han har ødelagt begge ørene sine. Selv mener han at det ser skikkelig bra ut. Sånt viser at han har «street-cred» og er skikkelig «gangster».

Når Kenneth smiler, smiler han alltid med lukket munn, fordi han er så flau over de stygge tennene sine.

For å kompensere mot dårlig selvtillit begynte Kenneth å pumpe jern. På grunn av dårlig motorikk er det trolig den eneste treningsformen Kenneth kan ta del i. Apparatene gir Kenneth støtte og trygghet.

Narkotika er livet

Ikke bare har Kenneth omfattende erfaring med narkotikamisbruk. Men narkotika har på en måte blitt en slags livsstil for ham. I dag «jobber» Kenneth i en organisasjon som ønsker legalisering og avkriminalisering av dårlige uvaner. Målet er skikkelig party.

Del artikkel:
 • densensurerte

  God mandag, Slåttavik.

  Jeg synes du skal heve deg langt over denne type skriverier. Det ødelegger, ikke for Kenneth Arctander, men for deg selv når du etterhvert blir (og kanskje bare blir) assosiert med denne slags artikkelsaker.

  Alt gavner ikke alltid. Selv om man har all verdens rett til å si og skrive meninga si.

  Alt godt.

  s

  • Johan Slåttavik

   Tror ikke det dypest sett spiller noen rolle hva jeg skriver eller ikke. Kulturmarxistene som ikke ble sprengt eller skutt i 2011 vil uansett drive sine forfølgelser av meg.

 • Thomas Kjøsnes

  Du burde snakke mindre og tenke mer.

  Legalisering fører omsetningen inn i ordnede former. Fantasiene om eksplosjon i bruk, er kun det; – fantasier.

  Vi har sett i Nederland, med lovlig cannabismarked i mer enn 40 år, at de ikke har flere problemer eller høyere forbruk enn sammenlignbare land med forbud. Nederland har langt på vei stoppet rekrutteringen til hardere stoffer.

  Portugal, som ikke straffer bruk og besittelse til eget bruk, og har flyttet fokus og midler fra straff til helse, har strålende resultater – som en rekke helseorganisasjoner, medisinske tidsskrifter og utdanningsinstitusjoner innen medisin bekrefter og applauderer.

  Likevel fortsetter dere å slenge ut av dere feberfantasiene deres med stor patos, som om det var noe reelt, og ikke bare noe som kun befinner seg inni eget hode.

  Angrepet på Kenneth her er bare umodent, usaklig og tåpelig, fra folk som åpenbart er mer opptatt av å bable enn av å tenke.

 • Bjørn Dahl

  Kenneth Arctander Johansen er en motstander av legalisering av narkotika. RIO organisasjonen han tilhører, brukerorgansasjonen uten brukere, er en av de organisasjonene som under paraplyen Actis profiterer på å gi staten legitimitet for forbudslinjen. Når de er for avkriminalisering, så er det høyst motvillig, fordi legalisering vil gjøre dem arbeidsledige. RIO og ACTIS er betalt av staten, ACTIS med 200 millioner i året for å være statens propaganda-apparat for å legitimere krigen mot narkotika. Krigen er jo tapt, men det er jo litt forsmedelig for dem som har promotert den å innrømme dette.

  • Johan Slåttavik

   Så vidt jeg vet er målet til kulturelle marxister å oversvømme samfunnet med narkotika, IS-terrorister og seksuelle perversiteter. Inntil jeg ser indikasjoner eller dokumentasjon på annet må jeg ta slike påstander med en klype salt.

   • Bjørn Dahl

    Jeg tror nok at du må ta en sjekk på hva Actis står for. Actis er tidligere Avholdsfolkets landsforbund. De motarbeider aktivt enhver form for legalisering, avkriminalisering. RIO er under Actisparaplyen. De har den tvilsomme oppgaven å være en såkalt brukerorganisasjon (uten brukere). Det vil si at de representerer brukerne uten å spørre hva brukerne vil.
    Du har ellers rett i at Actis nok befinner seg på venstresiden politisk. Dag Endal SV styreleder og Mina Gerhardsen AP generalsekretær. Men de er ekstreme 0-visjonister når det kommer til narkotika. Så du er tydeligvis i «godt selskap» her Johan Slåttevik.

    • Johan Slåttavik

     Så junkien er «ansatt» gjennom Arbeiderpartiet?

     • Bjørn Dahl

      Ikke helt det, men RIO er under Actis-paraplyen.RIO får vel et par millioner i statsstøtte, men dette er jo også Fremskrittspartiet med på, så man kan ikke bare skylde på AP her. Actis derimot som springer ut fra avholdsbevegelsen har helt klare historiske koblinger til AP. Hele avholdsbevegelsen er en AP greie, med sterk støtte fra KRF. Hvorfor høyresiden er så allergisk mot rusmidler er mer mystisk, siden individuell frihet står så sterkt på høyresiden. Litt selvransakelse på dette området ville kanskje ikke være så dumt. Jeg pleier ikke å forsvare Kenneth Johansen, men rett skal være rett. Eks, junkie ikke junkie. Du kan sikkert ha mange gode grunner til å mislike fyren, men da har det bedre effekt å ta ham for det som virkelig er problemet. Det finnes faktisk mange gode mennesker som har havnet i rennesteinen. Skulle du kritisere Johansen for noe, måtte det være at han nå har en årsgasje på godt over 500 000 for å være med i en organisasjon som motarbeider flertallet av dem han påstår å representere.

     • Bjørn Dahl

      Jensen/Cappelen-saken synes jeg er en stor smørje. Jensen er etter min mening opplagt skyldig i noe. Hva som er bevist er derimot noe annet. Hvis jeg skal være streng og følge retningslinjene om «ut over en hver rimelig tvil», ender vi vel opp med noe småkorrupsjon og alvorligst, psykisk medvirkning og uaktsom medvirkning til innførsel av alt Cappelen måtte bli dømt for. Hvis Jensen skulle gå klar fra en slik tiltale måtte han bli ærklært mindre begavet IQ under 50. En normalt intelligent person kan ikke ha vært Cappelens «venn» i 20 år uten å forstå hva Cappelen holdt på med, spesielt når man er politi. Dessuten sier Jensen selv at Cappelen var informant. Spørsmålet som er helt naturlig er da hva Cappelen fikk igjen for dette. Dette spørsmålet blir jo ganske alvorlig når vi vet at Jensen på denne måten, hvis vi tror Jensen, har kjøpt opplysninger av Cappelen ved å gi Cappelen en tro på at han fikk beskyttelse på denne måten. Jensens personlige gevinst er at han ble en vinner på karrierestigen. Nå tar jeg hensyn til Jensens egen forklaring. Det betyr at han er skyldig uansett, men at det finnes grunn til tvil om at han har mottatt betaling for sin «beskyttelse» av Cappelen. Jeg skriver beskyttelse i anførselstegn fordi det også kan finnes tvil om denne var reell. Psykisk medvirkning og uaktsom medvirkning krever heller ikke at beskyttelsen var reell. Det er nok at Jensen burde visst. Dessuten burde hele narkoavsnittet ha visst. Noe som gjør denne vinkelen mye mer interessant enn at bare Jensen skulle være skyldig her.