Italia: Parteringsdrap kan ha vært del av kannibalneger-rituale

Pamela Mastropietro (18) kan ifølge italienske myndigheter ha vært et offer for ville kannibalnegere fra Nigeria. FOTO: Privat.

Pamela Mastropietr, den 18 år gamle italienske jenta som ble offer for et parteringsdrap begått av nigerianere i Italia, kan ha vært offer for kannibaler. Det mener Gianfranco Borgani, som er forsvarsadvokat for en av negrene.

Hvorvidt negrene som utførte parteringsdrapet på den italienske tenåringsjenta skulle bruke kroppsdelene i kannibalistiske ritualer er fortsatt ikke klart. Men forsvareren til Desmond Lucky, som er tiltalt for forbrytelsen, mener det kan være en mulig forklaring.

Ifølge den italienske avisen Libero lufter forsvarsadvokaten sine spekulasjoner i saken.

– Parteringen av liket ble utført av en ekspert. Rengjøringen av huset hendelsen fant sted er veldig nøyaktig. Så hvorfor har gjerningspersonene latt trillekoffertene de skulle frakte likdelene i stå synlig? spør forsvarsadvokaten Borgani retorisk til avisen, og fortsetter:

– Det kan hende vi står overfor et slags rituale, understreker han.

Avisen Libero opplyser videre at det i Nigeria er registrert parteringsdrap og salg av kroppsdeler og organer på det illegale markedet. Kroppsdelene brukes til å lage «magiske» drikker som skal gjøre folk rike, og kroppsdelene selges til såkalte hekser.

Særlig skal barn funksjonshemmede og kvinner være utsatt for denne type rituelle parteringsdrap i Nigeria, melder avisen Libero.

Kilde: Les artikkelen i den italienske avisen Libero her (ekstern lenke)

Desmond Lucky er tiltalt for det rasistiske parteringsdrapet på den italienske tenåringsjenta Pamela Mastropietro (18). Nå mener italienske rettsmedisinere og advokater at jenta kan ha vært offer for et kannibalneger-rutiale. FOTO: Privat.

Spiste kroppsdeler

Avisen il Giornale.it melder at kroppsdeler av den drepte og parterte tenåringsjenta kan ha blitt spist av negrene som drepte henne.

Kirurg, psykiater og kriminolog Alessandro Meluzzi, uttaler til den Giornale.it at det som er usedvanlig forstyrrende i dette parteringsdrapet er at offerets hjerte og kjønnsorganer er savnet. Han forteller at det er vanlig blant nigeriansk mafia at de spiser kroppsdeler på ofrene sine.

Meluzzi forklarer til Giornale.it at rituell kannibalisme er et tradisjonelt rituale som går langt tilbake i tid i Nigeria, og at slik praksis er utbredt blant nigeriansk mafia.

Kilde: Les artikkelen i den italienske avisen Giornale.it her (ekstern lenke)

Følg Ymte.no

Kommentarfelt med Facebook

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here