En stor takk til Medier24 og Helge Lurås

The following two tabs change content below.
Redaktør for Ymte.no

Latest posts by Johan Slåttavik (see all)

En vellykket dag for meg. Kulturmarxister ble rasende, cuckservatives fikk moralsk panikk, og jeg har fått masse gratis PR for Ymte.no. 😄

At jeg brukte uhyggelig mye tid på på vaske artikkelen min opp mot presseetiske grunnregler betalte seg i ettertid. Medier24-redaktør Michalsen prøvde desperat å finne noe konkret å henge seg opp i. Men måtte dessverre nøye seg med å kritisere det tørre ordspillet «ansvarlig aktivist i Oppland Arbeiderblad».

At Michalsen i Medier24 har personlige bindinger til Amedia gjør det hele ekstra komisk.

Jeg mener derfor at Michalsen heller kunne konsentrert seg om noe annet. Eksempelvis å ta seg en joggetur. Kanskje sjekket priser på gastric bypass-operasjon.

Videoene av opptøyene i Gjøvik har gått viralt. Måten redaktør Erik Sønstelie lot seg intervjue av egen avis, for å nekte på det som vises i videoene og på bildene, er toppen på kaka.

Jeg sender derfor en god klem og en stor våt nuss til heltene mine Gard Michalsen, Helge Lurås, Didrik Søderlind, og Erik Sønstelie i Oppland Arbeiderblad.

Beste hilsen
Johan Slåttavik
Oversupersjefsredaktør

Del artikkel:
 • Palmesykkel

  der ble jeg slettet ja

  • Ja, den kommentaren din var litt over streken, Lindbæk. Vi oppfordrer til vanlig saklighet og høflighet i kommentarfeltet. Også kommentarer fra andre har blitt slettet. Blant annet kommentarer som oppfordrer til vold. Sånt vil vi ikke ha. Å konstant moderere kommentarfeltet er det ikke tid til, men det ryddes når det er mulighet til det.

 • Palmesykkel

  han sletter alle han ikke er enig med

  • Nei. Løgn, sjikane, trusler og oppfordring til straffbare handlinger slettes. Dere er like velkommen som alle andre til å kommentere her. Men det oppfordres til å holde et saklig og høflig nivå på kommentarene. I den grad det er mulig.

   • Palmesykkel

    hva er poenget med denne siden? mer muslimhat?

 • densensurerte

  Nå har Lurås gjort et skikkelig stykke redaktørarbeid i etterkant, Slåttavik.
  Det har du fortjent.
  Og det tjener Lurås til ære at han er en redelig kar.
  Stå forøvrig på med din uredde journalistikk.
  Det behøves.
  s

  • densensurerte

   Er vel bare å klikke seg inn på Resett.no og finne artiklene – og så kan du vurdere om du er enig med meg.