• Geir- Are Valle

  You know youre right, when your are on right! There was some written about mixing DNA initially, (later it was changed), and it was too idiotic to respond on. «God created man in his image as a man and woman». No need too think about it other way, man and women are equal!

  • JJ Rambowitz

   Jeg var alt right. Det er mye biologisk forskning som forteller at alt er ikke bra på høyresiden heller. Men du lærer kanskje en dag. Man skriver det man skriver for å få frem noe for et segment av befolkningen. At du ikke forsto det er en helt annen sak.

   • Geir- Are Valle

    Jeg er litt treg ja, og reagerer på ting som «Once you go black nobody wants you back» og som du skrev først; at ditt DNA var endret fordi du antok at pga tidligere innlegg fra dama om abort og kanskje hun hadde hatt en abort etter en uønsket graviditet med en sort mann, noe som ikke endrer noe DNA, det er antistoff du kanskje tenkte på (som ikke har noe med DNA å gjøre), For det hender under et svangerskap at fostrets blod går over i morens og det dannes antistoff. Men det var vel ikke dette du mente, så da såh! Vær litt tydelig fremover så går det seg nok til.

    • Rambowitz er da ikke vedkommende som skrev de tingene i kommentarfeltet på YouTube. Jeg polemiserer mot vedkommende som lurer på hvilket kjønn jeg har, altså er han ikke norsk.

     • Geir- Are Valle

      Har ikke sett den diskusjonen på YouTube!

      Det svaret fra Rambowitz (som var her i går) hadde jeg tenkt å svare på. Ingenting tyder på at Rambowitz, som jeg tror er en kvinne (det var noe med svaret), ikke er Norsk. Selvsagt er det en smal sak å bruke oversettere, men det virker ikke slik!

      Det viser god karakter å innrømme feil!

      Promiskuitet er vel et annet ord for å kåtskap og det er da ingen annen som har noe med hvem en puler med. Så lenge det er samtykkende og innenfor loven grenser. Ungdommer begynner med det før de har lov også, og her er vel loven klar også (?) – Jevnaldrende, også i psykologisk alder straffes ikke, eller er det noen endringer her?

      Noe helt annet er forpliktende forhold, for der syns jeg det er noe svineri og et kontraktsbrudd om en puler med andre. Men det synes jeg ikke at noen andre har noe med! Vi har dommere til slikt!

      Utroskap gir skilsmisse på dagen og skjevfordel bo- deling! Er vel slik innen dagens justis om jeg ikke tar mye feil.

 • These are incredibly important perspectives for the New Right, traditionalists and national socialists to take in and absorb. So much of the discussions and rhetoric among these groups when it comes to «family values» and family politics, gender and sexuality are simply based on an aversion to confronting ANY new perspectives, no matter how carefully developed, considered, even enlightened, instead simply lumping it all together with degenerate, promiscuous, hedonistic behavior (which is being promoted by multiculturalists and the engineers of multiculturalism for the express purpose of subverting European socieities, civilization and culture and ethics).