Internasjonal kartlegging av kulturelle marxister har lenge vært et viktig verktøy i kampen mot ondskap, ødeleggelse og korrupsjon. Blant tiltakene for å kartlegge marxistene har noen opprettet et søkbart register. 

Ifølge registerets administratorer søker de å aktivt kartlegge og registrere «anti-vestlige forrædere, agitatorer og subversive figurer».

I Sverige har listen nå 24 oppføringer når Ymte går gjennom den. Tyskland har godt over tre hundre oppføringer. Mens det i Norge bare er syv.

Gradering av innflytelse

Av de til sammen 24 svenske oppføringene finner vi navn som Cecilia Wikström, Stefan Löfven, Barbara Lerner Spectre, Anna Carlstedt og det svenske teleselskapet Telia.

Alle oppføringene er markert med hvilken innflytelse den oppførte er antatt å ha i offentligheten. Tilsynelatende er det tre kategorier her. Lav, middels eller høy innflytelse.

Blant de syv norske oppføringene finner vi (ikke overraskende) representanter for den subversive organisasjonen Antirasistisk Senter.

LITEN INNFLYTELSE: Ervin Kohn er blant de syv norske oppføringene i registeret. Kohn er oppført å ha liten innflytelse. Noe som sikkert kan stemme. FOTO: Skjermdump/Ymte

Videre blant de norske oppføringene finner vi en norsk mannlig SV-politiker, som for noen år siden ble voldtatt i rompa av en somalier.

Voldtekten av den oppførte SV-politikeren ble omtalt av NRK.

Etter hva Ymte erfarer er en slik anal voldtekt trolig en stor ære blant mannlige norske antirasister og sosialister. Noe som gir status i det antirasistiske miljøet.

Ved å bli voldtatt i rompa av asylsøkere får antirasister både toleransepoeng og offerpoeng i miljøet sitt. Samtidig.

SV-politikeren fikk enormt mye «likes» i sosiale medier etter hendelsen.

Kartlegging av kontaktnettverk

I tillegg til å kartlegge personer, foretak og deres innflytelse, er det også oppført hvilket kontaktnettverk oppføringene angivelig skal ha.

Når Ymte ser på kartleggingen av Ervin Kohn i den subversive organisasjonen Antirasistisk Senter (som et eksempel), kan vi observere at Kohn angivelig har kontakter med blant annet Neki Foundation i Ungarn.

Hvorvidt dette stemmer eller ikke har ikke Ymte hatt anledning til å undersøke nærmere.

KONTAKTNETTVERK: Registeret viser også en oversikt over hvilke kontakter oppføringene har. FOTO: Skjermdump/Ymte

Flest amerikanere

I registeret er det etter hva Ymte observerer oppført flest amerikanere. Med et totalt antall på nærmere 500 oppføringer fra USA.

Blant de amerikanske oppføringene finner vi den kjente YouTube-stjernen Casey Neistat. Vi finner også kjendiser som Oprah Winfrey, Gene Simmons og John Podesta. Samt en lang rekke mer eller mindre kjente figurer og organisasjoner.

«Coincidence Detector»

I registeret finner vi også en tjeneste som heter Coincidence Detector. En digital tjeneste som du kan legge til i nettleseren din, slik at navn på subversive figurer automatisk blir markert når du surfer på internett.

Tjenesten fungerer slik at hvis du leser en nyhetsartikkel som inneholder visse navn, så blir disse navnene uthevet automatisk for deg.

Ymte har prøvd ut tjenesten litt under researchprosessen vår til denne artikkelen, og tjenesten ser ut til å fungere relativt greit i vår nettleser.

Følg Ymte.no