Holst har også kommet med samme påstand om Søderlind direkte til meg.

Om Søderlind skulle ha en fortid innen pornobransjen er dette pikant men neppe noe mer. Personlig syns jeg det er litt dumt å synke ned på det nivå at dette, om det så skulle ha vært en realitet, benyttes som «ammunisjon» for å score poeng mot en politisk motstander man slett ikke har sans for. Og å sette ut et slikt rykte dersom det heller ikke medfører riktighet kompromitterer den som gjør det. Og det i betydelig grad, vil jeg hevde.

Derimot mener jeg at slik informasjon er relevant å ha om personer som spiller en rolle i samfunnsdebatten, men da som en del av generell bakgrunnsinformasjon som i gitte sammenhenger kan ha betydning og bringes inn. Men altså ikke på den måten Holst har gjort det.

Men om slike forhold som utfra den enkeltes samfunnssyn kan betraktes som alt fra «tøft», til en mindre skrape i lakken, til bevis på at personen det gjelder er et forferdelig menneske, om slike forhold av den de hefter ved skulle forsøkes holdt skjult, ved at man aktivt forsøker å gjemme dem bort og sogar lyver dem fra seg når for vedkommende eksempel konfronteres med et rykte som går om dette, ja i så fall ER denne forstillelsen og bedraget et alvorlig kompromitterende forhold.

Jeg har ingen grunn til å tro at Søderlind skulle gidde å risikere å la seg eksponere i en senere avsløring av at, jo, han hadde virkelig en fortid som mannlig ponroskuespiller, og han løy om dette da han offentlig ble spurt om det

Fokuset rettes mot Ingar Holst

Jeg antar at Ingar Holst, som de seinere åra har maktet å la seg utestenge fra samtlige allmenne sosiale medieplattformer og i tillegg kommentarfelter som f.eks. på steigan.no, og som i sin quixotiske kamp mot korrupte og kriminelle norske myndigheter blant annet har auksjonert bort norske toppolitikeres personnumre på Twitter (inntil den aktiviteten ble satt en stopper for), at Holst her skyter med løskrutt.

Jeg ble lett pirret da Ingar Holst skrev om Søderlinds «fortid» til meg i en Twitter-samtale vi hadde like etter at Holst hadde skrevet den Taliban Norge-artikkelen jeg har lenket til over. Det hadde jo vært litt morsomt i det minste å se Humanist-redaktøren spille også en slik rolle.

 

FOTO: Twittersamtale fra 2016, nå slettet av Twitter.

Men jeg fikk aldri framlagt noen beviser fra Ingar Holst, og etter at han har blitt utestengt fra de fleste sosiale medier har han og hele Taliban Norge-redaksjonen (dvs. Holst og nåværende redaktør Erik Wong) valgt å isolere seg fullstendig ved også å slutte å kommunisere over epost, som de mener er usikkert mot overvåkning. De har istedet valgt kun å være tilgjengelige via det kinesiske sosiale nettverks-nettstedet WeChat. Og der har ikke jeg mulighet til å nå dem (fordi man må ha mobiltelefon for å registrere seg, og det har ikke jeg). Og på nettstedet taliban-norge.no har kommentarfeltene vært permanent avstengt, ifølge Holst på grunn av tekniske vansker med å koble seg opp mot Disqus.

Didrik Søderlinds åpne invitt

Denne saken hadde forblitt duvende på ryktebørsen dersom ikke en samtale mellom meg og Søderlind med bakgrunn i opportunisten, sjarlatanen og okkultisten John Færseths nedslagning med et ølglass på et utested i Oslo nylig. Den foregikk i kommentarfeltet til en artikkel om hendelsen på religioner.no, og Søderlind ga en åpen invitasjon til å bringe opp dette ryktet da han i sin kommentar til min kommentar til artikkelen skjente ut i et rent personangrep som ikke hadde noen som helst forbindelse til den foreliggende saken eller det jeg hadde skrevet.
For hele samtalen, åpne lenken over til artikkelen.

Ingar Holst svarteper?

Dirdrik Søderlind avviser altså helt påstanden fra Ingar Holst som nå har versert i Søderlinds vennekrets og andre steder på nettet i det minste det siste halvannet år.

Og slik det kan se ut så er det altså Ingar Holst og ikke Didrik Søderlind som nå står med buksene nede og rompa bar.

Men om ny informasjon om denne saken skulle komme fram vil den som velger å følge denne artikkelen utvilsomt bli den første til å få vite om den.

Følg Ymte.no