Didrik Søderlind har kreft

Vår alles kjære venn Didrik Søderlind har fått den tunge beskjeden fra legen. Han har fått kreft i øyehulen. 

Ifølge PubMed så kan orbital kreft spre seg bakover i hodeskallen og inn til hjernen. Fortrinnsvis da til hjernens frontallapper bak øyehulene. Noe som ifølge ABTA vil forårsake adferdsmessige og kognitive forandringer hos de aller fleste pasientene.

Videre er det som regel alltid de nærmeste og de pårørende som oppdager de kognitive og personlighetsmessige endringene hos pasienten. Ikke pasienten selv.

Med andre ord kan Didrik Søderlind i verste fall gjennomgå det som best kan beskrives som en lobotomi forårsaket av egne tumorer. En tragisk skjebne.

Fryktelig kjempetrist

På vegne av Ymte vil jeg som redaktør uttrykke min enorme støtte og utrolig dype medfølelse til Didrik Søderlind nå i den vanskelige tiden. Selv ble jeg naturligvis veldig lei meg da jeg fikk høre om dette fra en felles venn.

Kreft er en av de hyppigste dødsårsakene, og ikke minst en av de grusomste. Jeg kan knapt forestille meg alle de søvnløse nettene, dødsangsten og marerittene som måtte følge en slik diagnose som den Didrik Søderlind nå har fått.

For ikke å snakke om smertene, faren for plutselige tilbakefall og forverringer, samt de omstendelige behandlingene pasientene må gjennomgå.

Et tårevått farvel

Nå som Didrik Søderlind er alvorlig syk, er jeg bekymret for at vi snart kanskje må ta farvel med Didrik i tiden som kommer.

Å si farvel til noen man har et slikt forhold til som jeg har til Didrik er aldri lett. Men det er en del av livet det også.

Her vil jeg nå ønske deg lykke til på reisen videre, Didrik. Du har betydd så ufattelig mye for meg gjennom årene.

Trenger Human-Etisk Forbund en passende seremonileder og taler når den tiden kommer, så er det bare å ta kontakt med meg.

Oppdatering:

Oppdatering klokken 20:36

Denne nyhetsartikkelen har medført enorme mengder butthurt blant Twitter-venstre i Norge. Åpenbart er de veldig sinte for at Ymte omtaler faktiske hendelser, og for at Ymte viser sympati.

Likevel vil Ymte takke våre fans for å tre støttende til i kommentarfeltet på Twitter.

 

STØTTE FRA FANS: Ymte får her støtte fra en fan. Han vil at Ymtes redaktør også skal skrive mer for andre nettsider. FOTO: Skjermdump fra Twitter

 

STØTTE FRA FANS ll: Her ser vi en fans som mener at Ymtes redaktør er et unikum. En uttalelse som Ymte er helt enig i. FOTO: Skjermdump fra Twitter

Her kan vi se hvordan enorme mengder butthurt blant Twitter-venstre har oppstått i løpet av fredag ettermiddag og kveld.

BUTTHURT: Twitter-venstre raser i indignasjon over at Ymte omtaler en faktisk hendelse. FOTO: Skjermdump fra Twitter
Følg Ymte.no