Document inn i prinsippløs tulleforening

Skjermdump fra Document.no

Nettavisen Document.no har i en årrekke levert lesestoff av relativt høy kvalitet. Til stor irritasjon for det norske etablissementet av sjampanjedrikkende sosialister.

I løpet av årene har Document og skribentene måttet tåle de mest infame forsøk på karakterdrap og personforfølgelser som følge av sin åpenhet og redaksjonelle frihet.

I dag melder Document at de har fått innpass i Norsk Redaktørforening. En på alle måter prinsippløs og pretensiøs tulleforening, beregnet for de politiske ansettelsene i norske propagandafabrikker.

Nyheten er i og for seg både deprimerende og litt morsom på samme tid. Document og Hans Rustad er tydelig preget av en naivitet og godtroenhet som ikke er ulik den man ser hos barn som tror på julenissen. Nå som de har fått medlemskap i Norsk Redaktørforening kan Document nemlig få innholdet sitt «behandlet» av de fanatiske venstreaktivistene i Pressens Faglige Utvalg (PFU).

Tvilsomt opplegg

For meg er det åpenbart at innslippet av Document i Norsk Redaktørforening er preget av dårlige baktanker. Trolig har de allerede på forhånd forberedt en stor og dramatisk ekskludering av Document. Bare for å sverte. For å mobbe og plage Rustad til stillhet.

Ser ikke Hans Rustad at dette vil komme?

Er det slik at Document og Rustad tror de vil få en rettferdig og objektiv behandling av mennesker som på alle måter hater dem?

Lever Rustad i den tro at de andre medlemmene i Norsk Redaktørforening vil behandle Document kollegialt og profesjonelt i forbindelse med møter og treff?

I så fall bør Document åpne vinduene og lufte litt. Ingenting tilsier at et medlemskap i Norsk Redaktørforening kommer til å forandre det faktum at etablissementet hater Document og de frie mediene.

Jeg tror det bare er et spørsmål om tid før de notoriske kjeltringene i Norsk Redaktørforening og Norsk Presseforbund finner på noe de kan misbruke mot Document. Bare for å skape negative overskrifter i gammelmediene.

Følg Ymte.no