I avgjørelsen fra Stavanger Tingrett er det bekreftet at karakteristikker som jøde, araber, nazist, med flere, kan brukes i satire. Mennesker en ønsker å fremstille på en særegen nedsettende måte er fult ut lovlig. Ikke noen «bombe» da narren alltid har kunnet kritisert kongen med bruk av virkemidlet.

Riktignok med livet som innsats enkelte ganger.

Stereotypien

At mennesker fremstilles med spesielle stereotypiske egenskaper satirisk har vært fult ut akseptert og lovlig. Budskapet en får frem med fremstillingen, er ikke straffbart, fordi tolkningen er åpen og opp til mottakeren hva den legger i det som formidles.

Noe negeren Per Inge Torkelsen har benytter seg av mange ganger. Han forsøker å være smart i enkelte settinger, også hvor han ikke opptrer som klovn. Men dumskapen lyser igjennom og han blir ikke morsommere selv med klovnenesen og tversoversløyfen på.

Jøden Per Danielsen må ha visst at saken ikke kunne vinnes. Men det jødiske folkeslaget er gjerne omtalt som grådige. Noe som viser seg tydelig i hvor mye han ønsker å fakturere den såkalte nazifrisøren med. Men at saken ikke kan vinnes, noe som burde vært selvklart, er uvesentlig for semitten, så lenge timeprisen er på 3600 kroner, og det brukes uhorvelige med timer på saken.

Les også: Se frifinnelsen av Løgnaslaget her

Krenkelser

Broderfolket til jødene, de semittisktalene arabere som brukte ei bondetuppe fra Norge som av ulike årsaker ikledd en hijab oppsøkte nazifrisøren, har sin goy i Brynjar Meling. Meling som elsker å la seg bruke av arabere, og andre folkeslag som er slaver for arabernes islam.

Arabere er ofte omtalt som et folkeslag som ikke gidder å gjøre annet en å drikke te og bytte norske jenter. Jenter som de omtaler som horer, seg i mellom.

Så nå fremover, får vi innimellom forsøke å se hvor mye som skal til før krenkelser rammer de som lever av krenkelser og lurerier. Kjenner vi arabere og de sorte rett, så er det ikke så mye.

Følg Ymte.no