England: «Antifascister» angrep universitet i London

Universitet Kings College i London opplevde mandag kveld voldelige angrep fra såkalte antifascister, da det skulle holdes et debattmøte om ytringsfrihet i regi av universitetet. Blant talerne var YouTube-personligheten «Sargon of Akkad» som er kjent for å ha moderate nasjonalistiske sympatier. 

Avisen Daily Mail rapporterer at de såkalte antifascistene knuste ytterdøren til universitetet, før de gikk fysisk til angrep på mennesker som befant seg inne i bygningen. Videoer av angrepet viser hvordan de såkalte antifascistene slår løs på tilfeldige folk under angrepet.

I forbindelse med angrepet ble det også ytret grove trusler mot studenter som hadde møtt opp for å høre på debatten om ytringsfrihet.

Flere personer skal være skadet som følge av det brutale angrepet.

Russia Today omtaler også saken på sine nettsider.

Den russiske avisen skriver følgende:

«Anti-fascistiske demonstranter stormet et arrangement med en alt right-taler på Kings College i London mandag kveld.

Demonstrantene laget opptøyer, og stoppet med dette arrangementet mens slåsskamper brøt ut og vinduer ble knust. 

Dramatiske bilder viser øyeblikket når gruppen med venstreaktivister stormet et auditorium fullsatt for debattmøte med Carl Benjamin. Benjamin som går under kallenavnet «Sargon of Akkad» på internett har blitt beskrevet av flere medier som et medlem av den såkalte alt right-bevegelsen, en bevegelse som er kjent for sitt syn på hvit overlegenhet. 

Demonstrantene grep tak i talernes mikrofoner før de knuste vinduer og la igjen truende brev til arrangørene, skriver Daily Mail. Videoer viser også hvordan demonstrantene messer «ingen fascister på universitetet» mens alarmer lyder i bakgrunnen.»

Oppdatering:

Sargon of Akkad har lagt ut en video fra hendelsen hvor han selv var innblandet. I videoen kan vi se feite antifascister løpe rundt og skrike mens fettvalker og hengebryster disser rundt. Akkurat som i Norge. Hahaha. =)

Følg Ymte.no