Sjalu flyvertinne med bart raser mot Aftenposten

Flyvertinne Sofia Rana raser mot Aftenposten etter at avisen publiserte en minidokumentar om en intellektuell kvinnelig kunstner. Rana er sjalu, og mener at kvinner ikke skal være smarte, lese bøker og sånt. 

Fra trygdeboksen til den storkriminelle narkogangsteren Kenneth Arctander på Trosterud, skriver Rana blogginnlegg til nettstedet Medier24. Et nettsted som publiserer tekstreklame og clickbait under dekke av å drive journalistikk.

Nettstedet Medier24 promoterer tjenester og produkter som tilbys av redaktør Gard Michalsens private kjente, forkledd som redaksjonelt innhold. Michalsen mottar reklamepenger fra mediebedrifter og PR-byråer, for å promotere ansatte i disse firmaene, samt reklamere for tjenester fra disse firmaene på redaksjonell spalteplass. Kort sagt visker Michalsen ut skiller mellom journalistikk og reklame.

For å supplere all tekstreklamen har nettstedet til alt overmål begynt med «mediekritikk». Noe som innebærer at Michalsens medaktivister fra Tjen Folket og Radikal Portal skal skrive om hvordan alt er rasistisk.

Noe de klart må få lov til. Men det er hva det er. Tekstreklame for mediebedrifter og PR-byråer. Akkompagnert av venstreaktivisme og kommunisme.

– Kaffe? Te?

Sofia Rana mener åpenbart at kvinner ikke skal lese bøker, være intellektuelle og lage bra kunst.

Aller helst skal kvinner være sure, middelaldrende flyvertinner med bart; som tasser rundt i midtgangen på et fly mens de smiler påtatt og sier ting som «kaffe? te?».

Rana mener visst at dette er selve idealet for alle kvinner.

Åpen sjalusi

I blogginnlegget på Medier24 prøver Rana å gjøre narr av at den intellektuelle kvinnelige kunstneren i Aftenpostens minidokumentar er tidligere norgesmester i boksing.

Dette fyller Rana til randen med misunnelse.

Alt Rana har prestert er å sitte avslappet og posere på et treningssenter; og lage videoblogg sammen med den storkriminelle typen sin, hvor de rakker ned på et nettsted med det IKT-klingende navnet Resett.

Ikke det minste rart at Rana er grønn av sjalusi.

Kanskje det er på tide at Sofia Rana heller konsentrerer seg om å barbere barten sin?=)

Barberhøvel som kan brukes til å barbere bart med.
Følg Ymte.no

2 KOMMENTARER

  1. Jeg har ei barbermaskin, oppladbar, som jeg gladelig donerer bort til en så god sak. Som mann, så har jeg sikkert stivere og tykkere “Bust”, så den lugger meg. Men en flyvertinne har sikkert mer fløtemyke dun, enn mine gråspraglede grisebuster. Bare ta kontakt, jeg stiller ihvertfall opp. Maskinen er en Panasonic Mle. ES-RT37, og den lugger som sagt noe besatt. Dermed gleder det meg ekstra om hen kunne få den. Jeg kan betale frakten også.

Comments are closed.