Ymte vil med dette ønske nesten alle våre lesere et fantastisk godt nytt år 2018. Vi håper det nye året vil bringe enda mer kontrovers.

I løpet av de knapt tre månedene vi har eksistert, har Ymte greid å skape et stykke norsk mediehistorie. Som en av de første virkelig uavhengige publikasjonene Norge har hatt siden mellomkrigstiden.

I tillegg har Ymte greid å røyke ut redaksjonell og journalistfaglig inkompetanse fra apparatsjiker i partipressen.

Kanskje flottest var det når Amedia-leder Stig Finslo stakk hodet ut fra den klamme partipressens lokaler, for å hevde at videoopptak, fotografier og vitneforklaringer er «falske nyheter». En uttalelse Finslo presterte å supplere med ønsker om at Ymte skulle bryte med kildevernet(!). At disse vanvittige utsagnene attpåtil ble fremmet i «bransjeavisen» Medier24, av en annen tidligere Amedia-redaktør, utgjorde marsipanlokket på kaka.

I løpet av 2018 vil Ymte satse for fullt på å legge til rette for lignende kontroverser. Blant annet er planen å lage en podcast. Hvor vi intervjuer kontroversielle personer og stiller uhørte spørsmål.

Lønnsomt

Ymte har også vist seg å være innbringende. Et relativt lønnsomt prosjekt så langt. Takket være donasjoner, pengegaver og økonomisk støtte.

Vi vil med dette takke de som har bidratt økonomisk, slik at Ymte kunne realiseres. I løpet av 2018 håper vi å få på plass noen faste sponsorer. Vi har allerede vært og snust på et par muligheter.

Samtidig vil vi også takke alle som har vist sin støtte med hyggelige ord på telefon, tekstmeldinger og e-post.

Ha en topp nyttårsfeiring!

Følg Ymte.no

Kommentarfelt med Facebook

2 KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here