Idioter betaler ti-tusener for Obama-show

Oslo Business Forum vil at du skal betale 24 995 kroner for å ta bilde sammen med denne mannen. FOTO: obamalibrary.gov

Tidligere USA-president Barack Hussein Obama kommer til Oslo Business Forums konferanse «The Future of Technology and Sustainability» i slutten av september.

Oslo Business Forum markedfører sine konferanser som for «norske næringsledere og beslutningstagere». I realiteten henter selskapet inn diskrediterte eks-kjendiser for mennesker som sluker venstre-medias ytterliggående og hatske anti-nasjonale propaganda.

Blant de andre utenlandske foredragsholderne i år er MIT-professor Andrew McAfee, CNN-programleder Richard Quest og Oxford-foreleser Chris Kutarna.

Andrew McAfee er med-forfatter av “The Second Machine Age” (2016), en dystopisk visjon av en fremtid med kunstig intelligens og automatisering som vil gjøre oss alle arbeidsledige. En fremtid mange sier nå ikke kommer. McAfee var “in” i 2016, men er veldig “ut” i 2018.

De fleste kjenner Richard Quest som programleder på den amerikanske venstre-sidens propaganda outlet CNN. De som har fulgt ekstra godt med kjenner også Quest som en sado-masochistisk homofil som løper gatelangs i meth-rus med sex-leketøy bundet rundt nakken.

Chris Kutarna er en akademiker og overbevisende samtids-profet med gode tale-evner. Han er kjent for å ha spådd Brexit og valget av Donald Trump. Vi tipper to ganger riktig holder i monn for norske nærings-lederne og beslutningstagerne.

Den Sorte Rosinen i pølsa er selvsagt Barack Hussein Obama. Mannen med Gliset og Nobelprisen. Det er ikke måte på hvordan Oslo Business Forum akter å melke den hjernevaskede bermens penge-punger med en Hussein på podium.

På Oslo Business Forum sine nettsider kan du kjøpe billetter på bakerste rekke, med mat og drikke og “nettverksverktøy” inkludert, for usle 4 995 kroner.

Derfra kan du velge, à la carte, ekstra tjenester som “VIP session” med talere og “premium seating”. Dersom du ønsker bilde med Sadda… Barack til veggen på styrerommet koster det nette 24 995 kroner.

Vi tror ikke det er mange nærings-ledere som ser sitt snitt til å betale for slikt idioti. For to uker siden satt Oslo Business Forum med et tap på nær en million, og gjelden øker. Finansavisen varsler at det er en reell fare for at selskapet må melde oppbud eller avvikle driften.

Vi håper det ikke skjer slik at publikum-idiotene blir fraskilt sine kroner raskest mulig. Kanskje sender også UDI noen administratorer på “kurs” med Hussein i siste liten. Da blir det kanskje litt mynt i kassen for Oslo Business Forum allikevel.

Følg Ymte.no