Irske aktivister bryter jomfruhinnen

Generasjon Identitet ekspanderer for hver time som går. På en bro over morgenrushtrafikken, fredag 24. November, viste de irske identitære aktivistene fram sitt mot og styrke med en signatur-demonstrasjon bestående av banner og ild.

Man kan undre seg over hva bilistene tenkte, men signalet på banneret var klart og tydelig: STOP THE GREAT REPLACEMENT.

Dette var første gang en identitær aksjon forekom på irsk jord, og det blir neppe den siste.

Som kvart irsk selv, blir jeg dypt rørt av denne aksjonen. Det irske folk har opplevd å måtte kjempe for sitt land mot britene og nå må de kjempe mot Europas felles fiende: Masseimmigrasjonen.

Et folk, med bare en liten øy å dyrke sin unike kultur på, er verdt å bevare. At europeiske land har hatt sine stridigheter i historien blir nå satt til side for et felles mål: å ikke bli vannet ut genetisk og å ikke bli i mindretall demografisk. Irland er kanskje det beste eksemplet på hva Generasjon Identitet handler om:

Det er lett å mene at irer fortjener å ha sin egen stat, men det kan være like lett å glemme at det samme også gjelder for alle andre folkeslag i Europa.

Å forstå seg på konfilkter i Midtøsten og korrupsjonskriser i Afrika er vel og bra. Men det finnes grenser for hva Europa kan gjøre for andre landmasser og andre folkegrupper. Det blir i hvertfall ingen bistand fra Europa hvis Europa ikke finnes lenger. Og derfor må vi stanse The Great Replacement.

Følg de irske aktivistene på Facebook og gled deg til den første aksjonen blomstrer opp i Norge! (Selvom det strengt tatt er Sverige som behøver det mest.)
Fight on, Ireland!

Følg Ymte.no