Islamist diktet opp falsk nyhetssak

FOTO: Fiksfaksimile fra Nettavisens artikkel.

Ifølge Nettavisen skal islamisten Mohammad Shoaib Sultan ha diktet opp en falsk nyhetssak, som han deretter forsøkte å spre via nettsidene til den kontroversielle organisasjonen «Antirasistisk Senter». Politiets videomateriale og ytterligere beviser i saken bekrefter at islamisten lyver så det renner av ham.

Organisasjonen som kaller seg «Antirasistisk Senter» livnærer seg på å dikte opp rasisme, for å deretter grafse til seg penger fra offentligheten for å «bekjempe» den oppdiktede rasismen som de selv konstruerer.

Denne gangen forsøkte islamisten Mohammad Shoaib Sultan å dikte opp at en 13 år gammel jente skal ha blitt angrepet og slått på en buss. Ifølge islamistens løgnhistorier skal hendelsen angivelig ha skjedd i forbindelse med en oppdiktet event som islamisten kaller «slå-en-muslim-dagen». Bare løgn alt sammen selvfølgelig. Men hva gjør ikke tvilsomme figurer for å bane seg vei til penger?

I Nettavisen sin artikkel heter det at politiet har snakket med bussjåføren som kjørte bussen hvor den oppdiktede hendelsen skal ha funnet sted. Bussjåføren har forklart til politiet at ingen ble kastet av bussen, slik islamisten Mohammad Shoaib Sultan hevder. Videre bekrefter politiet at videoopptak fra bussen viser at hele historien bare er bløff. Ingenting har skjedd. Likevel fastholder islamisten overfor Nettavisen at den oppdiktede historien hans er sann.

Omfattende pengeutbetalinger

Ifølge data fra eiendomsregisteret har flere personer med tilknytning til den svært kontroversielle organisasjonen «Antirasistisk Senter» kjøpt luksusboliger for penger de har fått utbetalt fra organisasjonen. Penger som i sin tur har kommet fra norske skattebetalere.

Islamisten Mohammad Shoaib Sultan kjøpte for noen år siden en luksuriøs enebolig oppe på Seterbråten, hvor han i dag bor på hemmelig adresse sammen med sin kone og deres to barn.

Ekstremisten Rune Berglund Steen har på samme måte fått utbetalt store pengebeløp fra den omstridte organisasjonen. Penger som har blitt brukt til annet innkjøp av en luksuriøs enebolig, forbrukerelektronikk og nye biler.

Følg Ymte.no

1 kommentar

Comments are closed.