Islamsk stat med NATO

I forrige uke, på Joint Warfare Centre i Stavanger, viste en person den oppsiktsvekkende realitetsforståelsen å gjøre Tyrkia til en tenkt fiende under en øvelse.

Ifølge NRKs Sidsel Wold er Tyrkerne et stolt folk som føler veldig på at Tyrkia ikke blir tatt på alvor innen NATO.

«Dette fordi de er et muslimsk land», sa Sidsel Wold på NRK nyhetene i går.

Vi kan mistenke at det var mer en bare menyen under øvelsen, som i følge en anonym kilde var ribbe i fra fjorårets fryselager, som var årsaken til at 40 deltakere fra Tyrkia reiste hjem. Hvis øvelsen ble for realistisk, og det ble «forvekslet» øvelses-ammunisjon med ekte ammunisjon, så ville nok ikke de 40 deltakerne fra Tyrkia være med på å leke krig lenger. Så de stakk hjem fortest mulig.

Hjem er ikke nødvendigvis til Tyrkia, da det er svært mange felleskulturelle som har dannet enklaver rundt i Europa.

Les også: Om rasisme, og litt til

Tyrkia

Landet har 99,8 % muslimer, og har rensket ut alle uønskede folkeslag, som armenere og grekere. Tyrkia var en viktig base for islams forrige folkevandring mot Europa, og det bor nå i følge worldometers over 81 millioner mennesker i landet. Med en stadig strøm av nye mennesker fra nærområdene i Midt-Østen, og på et areal som i følge Store Norske Leksikon har over 100 mennesker pr kvadratkilometer, så holder det ikke med at bare en femtedel av alle Tyrkerne allerede bor i  Europa.

Grunnlovsendringen som nylig ble innført gir Tyrkias president mye makt uten parlamentarisk støtte. Valgkampen foregikk også i utlandet og fikk mest oppmerksomhet i Tyskland, som er forståelig da en analog til Hitlers maktovertakelse i det landet ikke er utydelig. De utlendige Tyrkere stemte i hovedsak for å få en diktator i hjemlandet, så kanskje ser de for seg at tyskerne snart skal bli tyrkere.

Landet styres nå av en eneveldig president som titt og ofte er ute og oppfordrer muslimer over hele verden å støtte opp om forhold som er til fordel for islam.

NATO

Jens Stoltenberg, førstesekretær i NATO, som fortsatt har problemer fordi han visstnok fortsatt er Norsk (og det var Norge som ga asyl til opposisjonelle Tyrkere) sier at:

– Tyrkia er en viktig alliert i NATO, som vi ønsker å opprettholde et godt forhold til.

Stoltenberg beklager hendelsen og lover straff til de ansvarlige. Han er nok ikke fornøyd med fiendebildet under øvelsen.

Om utlevering av den ansvarlige skal være til en enklave i Norge eller til Tyrkia er ikke kommet frem ennå, og vi vil neppe få vite hvem som var forræderen.

Om du vet noe så tips meg.

«Atlanterhavspaktens artikkel 5, som fastslår at et angrep på et medlemsland er et angrep på hele alliansen» blir nok et nyttig verktøy for imperiebyggere som Tyrkia og veien mot en Islams Stat.

Følg Ymte.no