Jan Arild Snoen vil legalisere knark

FOTO: Tore Sætre / Wikimedia

Midtlivskrisen kan ramme menn på mange ulike måter. Jan Arild Snoen prøver å være ungdommelig med å ville legalisere narkotika.

Rykter skal ha det til at spritstanken av Jan Arild Snoen er så sterk at den kan kjennes mot vindretningen.

Hvorvidt det stemmer skal jeg ikke spekulere i. Jeg har aldri møtt den gamle svampen. Men det jeg velger å merke meg er at Snoen nå idealiserer fri flyt av narkotika.

En kan jo lure på hvorfor.

En subversiv type

Mange menn på Snoens alder opplever det som på folkemunne kalles midtlivskrise. En akutt livskrise hvor de opplever å føle seg gamle og utlevde.

Gjerne forsterkes denne følelsen av livskrise av helseproblemer som impotens, høyt blodtrykk og presenilitet.

HURRA, NARKOTIKA: En av kjernesakene til Twitter-venstre er fri flyt av rusmidler og nark. FOTO: Skjermdump fra Twitter-venstre

Når andre menn i midtlivskrise kjøper seg biler og motorsykler for å kompensere for trøbbel i tårnet, velger Snoen å sparke nedover på autistiske bloggere. Samt å skrive massive vegger av tekst, uten verken hode eller hale, for den gamle nazi-avisen Aftenposten.

En avis som tidligere har omtalt Adolf Hitler som «vår fører», og Waffen SS som «våre styrker».

Les også: Hva var i Aftenposten under krigen?

Men ikke nok med dette. For å finne tilbake til sitt ungdommelige jeg vil Snoen nå legalisere knark.

LEGALISERE NARKO: Jan Arild Snoen vil legalisere nark fordi det er så ungdommelig. FOTO: Skjermdump fra Twitter-venstre

 

Kanskje er det ikke så dumt?

Hvis Twitter-venstre, og Snoen, får legalisert narkotikaen de er så fan av blir det kanskje mindre tøys på Twitter og andre sosiale medier. Da de blir for steine til å skrive sludder og vås, og blir mer opptatte av å ha munchies og latterkuler.

Jeg mener det ville være en forbedring. Ikke for folk generelt. Men for akkurat disse figurene. Ting kan vel knapt bli noe verre uansett?

Men det er kanskje en naiv innstilling.

Alle vet jo at terrororganisasjoner som IS og Al-Qaeda finansieres av narkosalg. Snoen og miljøet hans er dessuten kjente for å støtte pro-islamistiske holdninger.

Trolig er det nok en sammenheng her. Snoens trang til å legalisere nark kommer trolig av at islamistene han støtter tjener penger på det.

Som marxist er jo Snoen programforpliktet til å undergrave vestlige samfunn og folkegrupper. Med alle midler.

Ymte har vurdert å kontakte Snoen for samtidig imøtegåelse. Men forstår at det trolig ikke er mulig å få noe fornuftig utav den fordrukne gamle sulliken uansett. Vi lar derfor være.

Følg Ymte.no

Kommentarfelt med Facebook

9 KOMMENTARER

 1. Her er Johan Slåttavik, med all respekt å melde for øvrig, på bærtur.

  Cannabis bør definitivt legaliseres. Dersom du mener noe annet er du ignorant.

  Jeg tar gjerne en lengre diskusjon på hvorfor jeg mener dette.

  • Generelt så vil jeg si at et en hver vare som er forbudt samtidig som den er etterspurt skaper kriminalitet, som samfunnet taper på. Store kostnader med å bekjempe tilgangen, lidelser og overgrep mot de som ønsker varen, fra både myndigheter og kriminelle. Her er det mange som steller godt med arbeidet sitt for å si det slik.

  • Jeg begynner å mistenke at det er for å drukne diskusjonen i svada og sørge for at nye kommentarer ikke synes i «Siste kommentarer»-kolonnen.

   Du skriver innimellom ting som jeg opplever som relevant, men i det store og hele framstår du nå for meg som en gedigen STØYGENERATOR.

 2. Audhild Østgård skriver:

  «Jøss, Jeg kan Vise deg Slitsomt!
  Om DU Vil!
  Hvorfor Tror Du Jeg er Her?»

  Mitt svar:

  Jeg begynner å mistenke at det er for å drukne diskusjonen i svada og sørge for at nye kommentarer ikke synes i «Siste kommentarer»-kolonnen.

  Du skriver innimellom ting som jeg opplever som relevant, men i det store og hele framstår du nå for meg som en gedigen STØYGENERATOR.

 3. Vil ikke prisen på «knark» gå ned dersom det legaliseres, mon tro? Og tipper da at IS og andre «dirtbags» ikke vil tjene så mye på herligheten som før.
  Medisinsk bruk av marijuana bør iallefall tillates.
  Dette er noe man kanskje ikke helt skjønner betydningen av før man selv er i en situasjon der det har noe for seg.
  s

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here