Jøder i harnisk over filippinsk folkehelt

President Rodrigo Duterte er en høyt elsket folkehelt som har vist seg handlekraftig mot narkotikalangere og venstreraddiser på Filippinene. FOTO: Public Domain.

President Rodrigo Duterte er nå på besøk i Israel for å kjøpe våpen for å skyte kommunister med. Noe som er en ærlig sak, men som har vakt sterke reaksjoner hos noen sinte jøder.

Blant annet mener jødene at Duterte fornærmer ørkenguden deres. Blant annet skal Duterte tidligere ha uttalt at jødenes ørkengud er “dum” og en “horesønn”. Noe som har fått jøder til å rase.

Redaktør David Horovitz i Times of Israel mener at Duterte ikke har noen plass i den okkuperte staten som jødene har stjålet fra palestinerne. Men jødene trenger åpenbart pengene til Duterte, siden de selger våpen til ham. Noe som også har fått såkalte menneskerettighetsaktivister til å reagere sterkt.

Blant annet skriver den såkalte menneskerettighetsadvokaten Eitay Mack en appell til den israelske regjeringen, hvor han hevder at Dutertes besøk er upassende. Noe Mack begrunner med at Duterte tidligere har tatt til orde for “å skyte kvinnelige kommunister i kjønnsorganene”. Som om det er noe galt.

En høyt elsket folkehelt

President Rodrigo Duterte har gjort seg internasjonalt bemerket med sin innbitte og effektive kamp mot venstreraddiser, kommunister og narkolangere på Filippinene. Et samfunnsproblem som også har nådd et svært alvorlig nivå her hjemme i Norge. Men i stedet for å dulle med raddispakket så har Duterte beordret at slike skal skytes. Noe som setter en rask og effektiv stopper for subversiv virksomhet i landet.

Her i Norge belønnes venstreraddiser og narkolangere med gullkantede jobber i NRK, samt innen offentlig forvaltning. Så det er åpenbart at vi her hjemme i Norge har mye å lære av president Duterte hva gjelder behandling av raddispakk.

Mange venstrevridde medier forsøker å gi inntrykk av at Duterte er kontroversiell, samt at han er en fullstendig uberegnelig galmann. Men dette er åpenbart et falskt inntrykk som de forsøker å skape – trolig i ren desperasjon. Svært mange mennesker forguder og elsker president Duterte, fordi han er handlekraftig mot den onde venstresiden, samt at han faktisk gjør noe praktisk og håndfast i krigen mot narkotika.

At Duterte nå kjøper våpen av Israel er omtrent like kontroversielt som om han hadde kjøpt en hamburger på McDonalds. Israel er en av verdens største våpenhandlere, og de holder butikken åpen for nær sagt hvem som helst. Så at de også selger til den filippinske folkehelten alle elsker er bare positivt.

Følg Ymte.no