Kirken – en svovelpøl?

Misjonsbefalingen som en finner hos Markus, Matteus, Lukas og Johannes er det kirken skal drive med. Disse herrene må sies å ha kjent Jesus personlig og vi kan tro at dette var noe han faktisk befalte.

Men Evangelistene gjengir ikke befalingen helt identisk.

Når vitner forklarer seg helt likt om noe så skal du være skeptisk. Spør en politietterforsker, og du vil få dette bekreftet. Når flere observasjoner av et forhold blir helt like så er det nok ikke sannferdig det som sies. Ingen opplever en hendelse helt likt.

Kirken

Det som sies i misjonsbefalingen er: «gå ut å gjør alle folkeslag til mine disipler», så da må det være betimelig å kunne spørre sjefene i den norske kirken om hva det egentlig er de bedriver. Hvorfor lefler de med denne sataniske religionen Islam?

Er det ikke å kristne alle folkeslag som er kirkens oppgave?

Paulus er den som politiserte Jesus lære. Han var det som sier kvinner skal tie i forsamlinger, og hadde instruksjoner om så mang i sine brev. Om homofili også. Den moderne kirken har ikke tatt alt  dette på alvor. Særlig om at kvinner skal være tause i forsamlinger, (det var vel egentlig rettet til en menighet hvor noen kjerringer drev og kranglet). Så vi har kvinnelige prester nå og sjefen over alle sjefer (biskopen i Norge) er nå ei dame.

Paulus møtte aldri Jesus så det er merkelig at hans politikk har blitt lagt så stor vekt på egentlig.

Paven

Vi har flere retninger innenfor kristendommen som alle skal ha sin sjef. Hvem som skal få være sjef har ført til blodige konflikter tidligere. Inkvisisjoner og slike ting.

Den katolske kirken som en kan si har vært drevet av mange homoseksuelle og pedofile gjennom tidene har gjort mye rart. Hva skal de stakkars avvikerne gjøre om de vokser opp i et katolsk samfunn og har slike tilbøyeligheter? Mange har valgt å bli munk og prest og forsøkt å få Guds hjelp til å styre sine lyster. De fleste har sikkert også lyktes med det også.

Men så har du de som  slipper alle sine perversiteter løs, og det under kirkens beskyttelse. I kirken finner de likesinnede homoseksuelle, og korguttene ber jo med sine vakre munner om å tilfredsstille en stakkars pedofil prest.

At himmelriket er på denne jord har sikkert mange av disse følt på. Vel, de tar nok feil og ildhavet venter på dem.

Pave Frans har nå bestemt at ingen kan kalle seg kristen uten å tilhøre en kirke. Kirken som Paulus dikterte, og ettertiden reviderte. Til og med helvete har de funnet opp disse smartingene. Det kan du betale deg ut av riktignok. Ellers så kan kirken forbanne deg så det er helt sikkert at du havner der.

At helvete ikke er nevnt noe sted i Bibelen er ikke noe du skal spekulere så hard på. Spør pave Frans. Han kan sikkert forklare deg dette..

Evangeliet

Så når kan vi forvente at kirken skal ta det som de fire evangelistene sier på alvor og kristne alle folkeslag?

Kirkegaard sier: «du skal handle slik at det du gjør kan være som en mal for andre». Det betyr ikke at du skal gjøre mot andre det du vil andre skal gjøre mot deg. Kan bli mye rart ut av det egentlig! Men det står et sted i det nye testamentet. Sikkert hos Paulus.

Følg Ymte.no