Kulturmarxismens glemte ofre

Bilder av døde barn blir brukt som propaganda når hensikten er mer masseinnvandring. Samtidig blir bilder av døde barn hysjet ned når bildene kan ha negativ effekt på folks holdninger til masseinnvandring.

Ymte ser det som sin plikt som fri presse å offentliggjøre bildene av drepte barn etter terrorangrepet i Stockholm. Slik at offentligheten kan få se kulturmarxismens glemte ofre også.

MISBRUKT SOM PROPAGANDA: Det tragiske dødsfallet til Aylan Kurdi ble av korrupte norske medier misbrukt som propaganda for å påvirke folks holdninger til masseinnvandring, kulturmarxisme og subversjon. FOTO: Wikimedia Commons

I mange måneder florerte bilder av den druknede gutten Aylan Kurdi i norske medier. Hensikten var propaganda. Nordmenn skulle påvirkes følelsesmessig til å ønske mer masseinnvandring. Grensene skulle åpnes på vidt gap, slik at så mange IS-terrorister som mulig kunne slippe inn i Europa – og i Norge. At familien til Aylan Kurdi prøvde å ta seg fra fredelige Tyrkia til Europa av økonomiske årsaker ble strategisk hysjet ned av kjeltringene i norske medier. I likhet med sentrale omstendigheter i den såkalte romkvinnesaken.

Bildene av drepte barn etter terrorangrepet i Stockholm ble derimot ikke vist frem på samme måte norske medier. Heller ikke bildene av de ti drepte barna etter terrorangrepet i Nice har norske medier vist frem. Årsaken til det er trolig at slike bilder vil ha en negativ effekt på folks holdninger til masseinnvandring og kulturmarxisme.

Dobbeltmoral

Alle kjenner vel til Benjamin Hermansen. En mørkhudet tenåring som ble knivstukket og drept av to hvite tullinger på Holmlia i Oslo i 2001.

Fakkeltog, Benjamin-prisen, minnefond og svulstige taler om rasisme og alt sånt, er velkjente assosiasjoner med Benjamin Hermansen-saken. Helt sikkert vel og bra det, men det samme krampeaktige engasjementet finnes aldri når den rasistiske volden blir utøvd av fremmedkulturelle mot hvite. Som eksempelvis i Stockholm-saken.

Fakkeltogene går én vei

Hyklerne og dobbeltmoralistene i norske medier, samt de såkalte antirasistene som mediene støtter, bryr seg aldri om fremmedkulturelles rasistiske vold mot hvite. Sånt er liksom helt greit for dem.

Når det arrangeres fakkeltog mot rasisme så er det alltid – og uten unntak – snakk om rasisme som hvite utøver mot fremmedkulturelle. Aldri motsatt. Årsaken til dette er komplisert og sammensatt. Men den kan kort forklares med at antirasisme dypest sett er et kodeord for å være anti-hvit. Såkalte antirasister anser hvite mennesker som mindreverdige.

Unnskyldningene de bruker for å opprettholde sitt perverse menneskesyn er at hvite mennesker angivelig skal ha handlet slaver og drevet litt kolonivirksomhet for mange hundre år siden. At hvite i dag derfor er privilegerte, og at hvite liksom er undertrykkere.

Korrupte medier

Transparency International er et organ som kartlegger korrupsjon i verden. Norge er ifølge dem et land som er nøyaktig like korrupt som andre land i verden. Bare på en særegen norsk måte. Dessverre er det lite eller ingen forskning på korrupsjon i og rundt norske medier. Ymte savner virkelig en slik undersøkelse.

Likevel er det lett å se at norske medier er politisk korrumperte. Mediene underslår bevisst informasjon, bilder og nyheter som kan virke skadelig for elitenes planer om å skape et såkalt multikulturelt samfunn.

Mediene i Norge driver enkelt sagt grov propaganda rettet mot befolkningen. Utvalgte saker og bilder blir plukket ut til å være på dagsorden. Sakene et ment å påvirke folket følelsesmessig, slik at folk blir mer åpne for det multikulturelle prosjektet.

Politiske forfølgelser

Såkalte antirasister, eller kulturmarxister om du vil, driver også organiserte politiske personforfølgelser mot alle som kritiserer den negative og voldelige utviklingen i Europa. Noe de gjør for å intimidere og skremme de som motsetter seg etablissementets mål om ødeleggelse.

Men dette er ikke så farlig som det kan virke. Å bli demonisert av de onde kulturmarxistene er en virkelig ære. Husk det neste gang du ser grupper som SIAN, Pegida, Identitærbevegelsen eller Den Nordiske Motstandsbevegelsen bli demonisert i løgnmediene.

Hver gang man ser kulturmarxistenes demonisering av motstandere, så husk at grusomhetene i Europa er en villet utvikling. At denne type grusomheter er målet til kulturmarxistene.

Følg Ymte.no