Nasim Aghdam (39) gikk tirsdag til angrep på hovedkvarteret til YouTube med et håndvåpen. Forklaringen på angrepet er at hun mente de sensurerte videoene hennes. 

Nasim Aghdam har over tid lastet opp mange videoer til Youtube. Blant annet hvor hun snakker om sin veganisme. Men da treningsvideoene hennes fikk aldersbegrensning ble hun rasende.

I en av videoene sine uttrykker Aghdam sinne mot YouTube fordi hun mente de forskjellsbehandlet folk. Videoene hennes fikk aldersgrense, mens videoene til stjerner som Miley Cyrus ikke fikk det.Tirsdag oppsøkte hun hovedkvarteret til YouTube i California og begynte å skyte.

Amerikanske NBC News melder at Aghdam oppsøkte hovedkvarteret til YouTube i California, hvor hun skjøt tre mennesker utenfor bygningene. Politiet opplyser at hun deretter begikk selvmord.

VEGANER: Her poserer Aghdam med en annen vegansk aktivist som holder opp et skilt hvor det står «Meat = Murder». FOTO: Skjermdump fra Aghdams nettside.

I 2009 skal Aghdam ha deltatt i en protest mot at det amerikansk forsvarer bruker griser til trening. En nyhetsartikkel av avisen San Diego Union Tribune viser et foto av Aghdam hvor hun er dekket i blod og holder opp et plastsverd. Dette som en del av en demonstrasjon i regi av People for the Ethical Treatment of Animals (PETA), skriver NBC News.

Amerikansk politi beskriver hendelsen som et ukontrollert raseriutbrudd. Tre personer skal ha blitt skadd i hendelsen, men ingen av ofrene ble drept.

Følg Ymte.no

1 kommentar

  1. Omtrent som å se øynene/blikket til støre, det der…. Fan, jeg begynner å lure på om de der konspirasjons-folkene har et poeng når de hevder at reptil-aliens eksisterer. Skummelt tryne på de to, uansett…..

Comments are closed.