Torsdag greide IGN å plukke ut en rekke fremmedkulturelle tokens til en liste over «beste forslag» til å spille The Witcher i en ny TV-serie. På listen finner vi flere afrikanere og asiatiske skuespillere. 

Det amerikanske selskapet Netflix planlegger å produsere en serie basert på de kjente Witcher-spillene, og naturligvis den ikoniske spillfiguren Geralt of Rivia. Selvfølgelig må aktører som IGN hive seg på hypen, og foreslå fremmedkulturelle menn til å spille rollen som Geralt. Bare for å være politisk korrekte.

The Witcher-spillene er produsert i Polen, og baserer seg på polske og europeiske paganistiske sagn og historier. En viktig del av europeisk kultur. Så her ser åpenbart kulturelle marxister i underholdningsbransjen en sjanse til å drive subversiv virksomhet.

Noe de også greide med å gjøre store endringer under den skandaløse filmatiseringen av bokserien The Dark Tower av Stephen King.

IGN skriver følgende:

The Witchers Geralt of Rivia er en av de mest ikoniske spillkarakterene noen sinne, så den som blir valgt til å spille rollen til den hvite ulven i den kommende Netflix-serien vil ha store forventninger å leve opp til. 

I påvente av Netflix sin reise inn i den ekspansive verdenen som forfatter Andrzej Sapkowski har laget, har vi samlet en mangfoldig liste over 15 skuespillere vi tror kan skildre Geralt. Den hvite ulven kan ha polske røtter, men vi vet fortsatt ikke hvilken retning historien vil følge, så vi ønsket at vår drømmecasting skulle inkludere mer enn en etnisk gruppe.

Med andre ord så ønsker IGN at normies skal assosiere den legendariske spillfiguren Geralt of Rivia med en eller annen fremmedkulturell token, som blir hyret inn i rollen bare på grunn av sin fremmedkulturelle etnisitet. I den hensikt å skape såkalt mangfold, samt å legitimere såkalt multikultur.

Det hele er en skandale.

For å lese den skandaløse artikkelen fra IGN kan du gjøre det på deres nettsider.

Følg Ymte.no