Det må mer enn PFU til for å redde æren til Oppland Arbeiderblad

Selverkjennelse er ikke redaktør Sønstelies sterke side. Gjøvikslaget fortsetter å hjemsøke ham.

Nå sørger han selv for å holde liv i saken, ved å innklage Resett til PFU. Men Sønstelie bærer vann til en død hest. Skjønner han ikke at dette er et tema han bør la dø hen jo fortere jo bedre for hans egen del?

Arrangerte Sønstelie Gjøvikslaget?

Faktum er at ingen annen gjorde mer enn OA, hva rent praktiske forberedelser angår.

De trykket plakater og t-skjorter. De øvrige trykket på tastaturet på facebook.

Se video fra Gjøvik-slaget her

Sønstelie formidler også kommunisten Hagen sin oppfordring om å møte fram.

Oppland Arbeiderblad kjørte promokampanje for kommunister og islamister, der Sønstelies avis brunbeiser SIAN.

Sønstelie promoterer også egen innsats her.

Redaktør Sønstelie gir SIAN skylden for spetakkelet, fordi vi satte opp plakater som promoterte en politisk stand. Hørte jeg ham pipe «ytringsfrihet» da han forgjeves forsøkte å stagge voldsmuslimene sine fra scenen?

Redaktør Erik Sønstelie sier her at opptøyer er akseptabel respons på ord. Han sier at SIAN har seg selv å takke. Som voldtektsofferet provoserer seksualpredatoren med sitt korte skjørt, provoserte SIAN voldsmuslimene med våre ord.

Oppland Arbeiderblad lyver her idet de hevder at Lars Thorsen akselererte volden. Men realiteten er at Lars Thorsen talte ETTER at voldsutøverne gikk bananas mot Mansour Talebi.

Bortforklaringene fra Sønstelie i etterkant er et størrre svik enn hans forutgående hatpropaganda og krigshissing. Alle kan gjøre dumme ting. Men bare små menn gjemmer seg fra ansvaret for sine feil.

Sønstelie er en liten mann.

At Sønstelie innerst inne ikke er fornøyd med egen innsats, visualiseres ved at han ikke tør å medvirke i et debattmøte på biblioteket.

Følg Ymte.no