Hvilken makeup kler Jan Arild Snoen best?

FOTO: Tore Sætre / Wikimedia

Ymte har gitt Jan Arild Snoen en bli ny-runde med fresh makeup. Nå ønsker vi hjelp fra våre lesere til å avgjøre hvilken look som kler Jan Arild best. 

Her presenterer Ymte fem ulike bilder av Jan Arild med forskjellige typer makeup. Vi mener alle stilene fremhever ansiktet til Jan Arild på en god måte. Men vi er litt usikre på hvilken makeup som er best.

Look #1: Partyjente

1. Party-lips og bright look er den første stilen vi tenkte på til Jan Arild. En look som viser at han er en skikkelig party-girl. Den rosa leppestiften gjør at det sjarmerende smilet hans virkelig får guttenes oppmerksomhet. Lange øyenvipper og lett eyeliner komplementerer en lett rouge i kinnene.

Look #2: Primadonna

2. Primadonna-look er også noe vi mener kan fremheve ansiktsformen til Jan Arild. Mørk leppestift uten lipliner, men med svak gloss. Kombinert med grønn øyenskygge, vipper og litt tyngre eyeliner fremheves konturene i ansiktet på en måte som gir Jan Arild et seriøst preg.

Look #3: Fuck-me-eyes og bright lipstick

3. Klassisk rød leppestift med lipliner og gloss, rosa øyenskygge, vipper og maskara fremhever den klassiske feminiteten hos Jan Arild. Litt lett pudder på kinnene demper lyset, og gir et sensuelt preg. Perfekt når Jan Arild er ute og spaserer i eksosskyene som ligger som et lokk over Oslo.

Look #4: Professional

Sterk rød leppestift uten gloss. Lange vipper og maskara. Lett rouge i kinnene. En look som virkelig fremhever Jan Arilds profesjonelle side som karrierekvinne.

Look #5: Classic tranny

Mørk rosa leppestift uten gloss, mørk lipliner, vipper og tung maskara fremhever Jan Arilds naturlige feminine sider. Men på en måte som ikke er for utfordrende. Litt lett pudder i kinnene demper også lyset, og gir huden et mykere preg.

NB!
Ymte gjør oppmerksom på at bildene er digitalt fremstilt. Jan Arild har dessverre ikke stått modell for oss med makeup.

Følg Ymte.no