Milano: Gambisk flyktning arrestert da han forsøkte å stjele korset fra byens juletre

Russia Today melder at italiensk politi i Milano fikk hendene fulle da en mann fra Gambia forsøkte å klatre til toppen av byens juletre, for å stjele korset på toppen av treet. Da politiet spurte mannen hva han drev på med, skal mannen ha svart at «treet er ikke bra».

Den gambiske mannen ble deretter innbragt av politiet. Politiet fant ut at mannen er innvilget lovlig opphold som flyktning. Men siden mannen oppførte seg rart, ble han sendt til en helsesjekk på mentalsykehus.

Videre melder Russia Today at denne hendelsen skjedde få dager etter at torget i Milano ble omgjort til en tunisisk marked. Noe som ble gjort for å fremme tunisisk og muslimsk kultur i Milano før jul. Blant annet med å plassere en diger arabisk port foran byens juletre. En hendelse som har skapt mange negative reaksjoner blant Milanos borgere. Enkelte av dem har gått ut i sosiale medier og ytret at det tunisiske markedet i Milano før jul er et forsøk på å undergrave europeisk kultur.

Over kan vi se et bilde av den arabiske porten som ble plassert foran juletreet på torget i Milano. Porten ble plassert ut som en del av prosjektet med å omgjøre det tradisjonelle julemarkedet i Milano til et tunisisk marked før jul.

Følg Ymte.no