Mediene: Motbydelig kvinne brunbeiser raddisblekker

FOTO: Skjermdump fra Medier24.

Raddis-avskum i Oslo har nå begynt å angripe hverandre med rasismebeskyldninger, i mangel på andre målskiver. Trolig skyldes det varmebølgen som har preget Norge de siste ukene. 

En ekstra motbydelig raddis brunbeiset nylig raddisblekkene Minerva og Aftenposten, etter at de meldte om en rabiat asylaktivist i Sverige. Den ekle 42-årige kvinnen mener raddisblekkene er rasister.

Aftenposten publiserte 27. juli en artikkel hvor de kritiserte en svensk 21-årig kvinne for å ha skapt bråk ombord på et fly, i forbindelse med utvisning av en kriminell 52-årig afghaner. Under overskriften Elin (21) hindret utvisning av «feil» afghaner forsøkte Aftenposten å melde om hendelsen. Minerva fulgte tett opp med en sak som hadde tittelen Skulle forhindre deportasjon av passasjer som ikke var ombord.

Asylaktivister jobber som kjent målrettet for at Europa skal fylles opp av grooming-gjenger, overfallsvoldtekter, terrorisme, vold og drap. Den 21-årige svenske asylaktivisten i de omtalte nyhetsartiklene orket åpenbart ikke tanken på et Sverige uten kriminelle afghanske menn. Så for å hindre en utvisning av afghaneren, begynte asylaktivisten å sutre og hyle ombord på et fly. Til slutt fikk hun viljen sin, og afghaneren slapp utvisning.

Raser mot «rasisme»

Begge disse artiklene i Aftenposten og Minerva fikk den ekle 42-årige kvinnen Sofia Rana i Oslo til å se rødt. Bokstavelig talt. Rana mener at det er rasisme når disse blekkene rapporterer nesten nøytralt om slike saker. Aller helst burde Aftenposten og Minerva hyllet den svenske asylaktivisten, mener Rana.

Med de klissete og ekle antirasist-fingrene sine skriver Rana følgende:

«Den store medieoppmerksomheten har gitt Ersson heltestatus og en del støttespillere, og naturlig nok har de som synes aksjonen var feil måte å gå frem også vært tydelige.

Medier og enkeltpersoner i den offentlige debatten har som forventet hengt seg på det faktum at mannen Ersson forsøkte å hjelpe er dømt for mishandling og har sonet en dom på to år «ifølge svenske medier».

Aftenpostens Wenche Fuglehaug og Minerva sin journalist Aksel Fridstrøm skriver begge hver sin artikkel der fokuset er at den afghanske mannen som var om bord på dette flyet har vært dømt for mishandling og at flere medier i Sverige har meldt om dette.»

Sofia Rana tilhører selv et miljø rundt svindelorganisasjonen Antirasistisk Senter. En organisasjon som baner seg vei til penger fra det offentlige, samtidig som de beskylder hvite for å være «rasister» når de klager på vold, overgrep og terror som oppstår i kjølvannet av de demografiske prosjektene til George Soros.

I fjor fikk Rana fast spalteplass hos Medier24, av den private vennen Gard L. Michalsen, som selv tilhører det samme miljøet. Aktivister fra stiftelsen Fritt Ord betaler ut penger for skriveriene til Rana. For disse er det åpenbart viktig å bekjempe hvite folkegruppers rett til autonomitet og demokrati, samt å få leve i fred.

Sterke reaksjoner

En kvisete venstreraddis fra Aftenposten reagerer med å dementere beskyldningene fra den ekle kvinnen i Medier24. Som om det hjelper mot organiserte rasisme-svindlere.

Fyren fra Aftenposten skriver følgende i sitt tilsvar:

«Aftenposten anklages for å drive en kampanje mot aktivisten Elin Ersson. Vi anklages også for å bruke alternative, høyreorienterte medier som primærkilde i nyhetsformidlingen.

Dette er en beskrivelse vi ikke kjenner oss igjen i. Og det er beviselig helt feil.»

Også Minerva slenger seg på i tilsvarsrunden til Medier24.

En venstreraddis med dårlig skjeggvekst skriver følgende:

«I sitt innlegg baserer Rana kritikken på påstander om vår dekning av Ersson som beviselig er gale. I tillegg fremsetter hun egne versjoner av sannheten i et forsøk på diskreditere og brunbeise Minerva.

En slik omtale av vår dekning kan ikke få stå uimotsagt.

Den første påstanden er at Minerva har støttet seg på en rekke høyreekstreme kilder når vi skriver at Ersson forhindret deportasjon av en mann som var straffedømt i Sverige.

Ifølge Rana er de eneste mediene som har meldt om dette, den alternative nyhetssiden Fria Tider og det høyreekstreme nettstedet Nordfront.

Dette er direkte og beviselig feil.»

Med andre ord har venstreraddiser i Oslo nå begynt å angripe hverandre, i mangel på tilfeldige ofre. Varmen som har preget hovedstaden de siste ukene, kombinert med miljøgifter og sterk luftforurensning, kan trolig være en årsak til den økte aggresjonen blant venstreraddisene. Men ingenting er sikkert. Hendelsen kan også skyldes at venstreraddisene har konsumert mer alkohol enn vanlig i sommervarmen.

Følg Ymte.no

1 kommentar

  1. En litt mere amper dag enn vanlig i dyrehaven, der de blodrøde slarveapene kaster ekskrementer på de marginalt mindre røde slarveapene. Vi får bare godte oss så lenge de slenger ekskrementer på hverandre.

Comments are closed.