No name Manson – historien om Charles Manson

Ikke mye skrives om Charles Milles Manson som er rett i dag. Kanskje ikke så rart for det smaker vondt for dagens redaktører, og kanskje særlig redaksjonene før dem, dette som hendte i kjærlighet-sommeren 1969. Så når skal en klare å danne et objektivt bilde av hendelsene, og å stille det kritiske spørsmålet: – Hva var Charles Manson Skyldig i?

I følge hans siste «offer», en kvinne på 26 år som han ble forlovet med i en alder av 79 år, så var han uskyldig. Og hun skal i følge wikipedia ha laget flere nettsteder som argumenterer for det.

Les også: Satan lever blant oss

Om du er i tvil så ta et titt på mugshot’et under og du ser fort på id nummeret at han må være skyldig. En ekte “son of a bitch” det der!

Charels Manson Mugshot«No Name» Manson

Han ble født 12. november 1934 av en jente på 16 år og døde 19 november 2017. En uke etter å ha fylt 83 år. “No name” skal stå oppført som fornavn på hans fødselsattest.

Før han fylte 10 år utmerket han seg under morens soning av en dom for ran.

Moren og en sammensvoren ville ha penger til å drikke for og mens moren fikk 4 år, fikk vennen 10 års fengsel. Charles måtte tas hånd om av slektninger mens moren satt inne.

Som i dag, om foreldre er uskikket til å ta vare på barna sine, så forsøkte nok det offentlige først å betale slektninger for å ta vare på dem, før de sendes ut i verden. Om Charles fortelles det at han forsøkte å stjele et våpen av onkelen sin mens han var hos dem.

Som 13 åring ble ble han sendt på forbedringsanstalt. Etter å ha startet utdanningen på katolske kostskoler og fordi han skal ha begått flere tyverier og rømt hjem til mor. En mor som nå var løslatt og levde usømmelig.

Etter hvert som opplæringen, ved forskjellige utdanningsinstitusjoner, skred frem lærte han å stjele biler og å rane butikker. På grunn av sine svært gode evner avanserte han fort oppover i systemet. Ved en av «skolene»  ble han som 17 åring utredet som antisosial og med en IQ på 109.

Han avsluttet utdanningen i et ungdomsfengsel hvor han skal ha begått flere homoseksuelle handlinger, men ble til tross for disse forholdene løslatt i mai 1954 etter god oppførsel. Egentlig så skulle han ha vært der til han ble 21 år.

Les også: Charles Manson er endelig død!

Voksenliv

«No Name» Manson ble løslatt 20 år gammel, og begikk et år etter sin første kriminelle handling som voksen. Han krysset statsgrensen med en stjålet bil. Denne statlig forbrytelsen, som det å krysse statsgrensen med et stjålet kjøretøy er, begikk han en gang til senere. Mens han på flukt fra annen rettergang.

Etter skilsmissen fra sin kone levde han sammen med prostituerte. Det førte til en mistanke om at han bedrev hallikvirksomhet. Han hadde allerede pådratt seg en betinget dom på ti år etter å ha forfalsket en utbetaling fra skatte- og avgiftdepartementet.

Så dette kriminelle geniet, som senere manipulerte jentunger til å drepe, stjeler en bil og krysser statsgrensen og blir tatt igjen. Han må nå inn å sone de ti årene for falskneri.

Andre forhold en biltyveri og falskneri ble han ikke dømt for som voksen før han ble mesterhjernen bak hippiefamilien døpt «The Manson Family» av amerikansk presse. En dumrian med IQ på 109 som brukte tiden i fengsel, dømt for å ha forsøkt jukset til seg skattepenger, til å studere satanisme og lærte seg å spille gitar.

At det ikke er voldsdommer eller annen jævelskap med mannen tidligere er det ingen som stiller spørsmål ved i dag. Han hadde en fortid som jævelunge og se da på nummeret på mugshoten. Hvor tydelig skal en ha det?

Rettssaken

Vi kjenner igjen symptomene fra andre rettsaker hvor deltakere blir lovet mildere straffer mot å vitne mot mesterhjernen. Og her har vi en som finner tegn og varsler i populærmusikken. Samme tegn og varsler som kritiske røster også har varsler om. Det er djevelmusikk det ungdommen hører på.

Satans manifesterer seg i et menneske som driver andre til grusomheter. Så smart og utspekulert er han, at han brukte tiden til å lære seg musikken som ungdommen likte så godt før han slapp ut. Han fikk solgt en låt (i alle fall) etter løslatelsen 21. mars 1967. Pengene brukte han til å kjøpe en minibuss som han plukket opp ungdommer med på sin vei til helvete.

Charles MansonFra den årlig gjennomgang av fengslets fanger i september 1961 (før familien) kan en lese om han; at han har en egen evne til å skape oppmerksomhet rundt seg selv.

Mannen med en IQ på 109 kunne boltre seg med unge jenter og dop etter løslatelsen blant blomsterbarna sies det, og han ville starte en rasekrig. Han hørte om dette på platene fra Beatles og Beach Boys om hva som skulle skje.

Det de som begikk drapene sier er at han beordret dem til å gjøre grusomhetene. Og selv om han ikke var til stede så har han sikkert kjent til det som skjedde. Så helt uskyldig var han ikke.

Manson er ikke den første schizofrene som har lurt sine omgivelser. Han fikk den diagnosen senere i fengselet. Men at han i løpet av perioden mars 1967 til august 1969 skulle ha klart, etter først å ha forsøkt å lykkes med sin musikerkarriere i over et års tid, fått middelklasseungdommer til å bli bestialske mordere er en merkelig oppfatting. Hvor mange år brukte for eksempel Hitler på å overbevise sin flokk?

Dommen

Charles Manson ble nå engang dømt. Først til døden. Både han og gjerningspersonene, som slapp unna en nærmere undersøkelse med å skylde på han, fikk senere omgjort dommene til livsvarig fengsel.

Bruk av LSD og manipulasjoner samt et intens hat mot det etablerte samfunnet blir brukt som bakgrunnen for voldsorgiene. At en kan manipulere fram ondskap med LSD viser hvor uvitende og fanatisk det engstelige samfunnet var på den tiden. Og det ble enkelt å skylde på en dumrian som hadde sitt livs show i retten er ikke vanskelig å forstå.

Han må vel ha tenkt som Nikolay, i Jonas Lies «Livsslaven»; at hvorfor skulle han komme unna, han ville jo før eller siden ende opp innenfor allikevel. Noen sjanse for å lykkes hadde han ikke, og her fikk han sin plass. Han spilte en rolle.

Slik er det, og merkelig er det at fortsatt etter flere tiår med samme idioti, så klarer ikke 68’erne og deres etterkommere å se det opplagte i slike saker. – Noen tar på seg rollen som svarteper, den som soner for andres synder.

Charles Miller Manson spilte rollen sin godt han. Til det siste.

Følg Ymte.no