Samfunnsansvaret forsømmes på flere områder fra mediene i disse dager. Det burde påpekes hvor blendahvitt det norske skilandslaget er.  Et stort svik fra hovedstrømsmedia nå rett før vinteridrettens olympiade.

Har de nå plutselig glemt sitt globalistiske multikulturelle syn?

At Russland er dårligere enn Norge i doping vet vi. Norge tar mange flere medaljer. Så når det brukes innsats på å utestenge utøvere med heller dårlige resultater de siste årene, så fremstår det som propaganda. – Et ensidig fokus på hvorfor en unngår å rydde i eget hus; – fordi andre har det verre.

Russerne bedriver innblanding i valgresultater, påvirkning av brune sosialister, slipper ut radioaktivt gass, og jukser i idretten. – Et nedrig og amoralsk folkeslag som etter at Sovjetunionen oppløsning fortsatt har samme agenda som før. Den gang da de styrte Øst-Europa fra sentralkomiteen i Moskva. – Det totale verdensherredømme. Også på idrettsarenaen.

Norsk toppidrett

Spillet i idretten rettferdiggjør en undergraving. Russerne er helt klart dårligere enn nordmenn. Vi er til og med mye bedre enn både Sverige og Finland tilsammen.

Et bias som absolutt er underbyggende for norsk nasjonalisme. Om hovedstrømsmedia hadde brukt samme perspektiv på andre områder, så hadde man absolutt oppnådd noe.

Ansvaret for den korrekte norske nasjonalismen bør styres av den organisasjonen med mest ambisiøse medarbeidere.

Olympiatoppen har det operative ansvar og myndighet til å utvikle norsk toppidrett, og et helhetlig ansvar for resultatene i norsk toppidrett  

Med medarbeidere som tar det fulle ansvaret når utøvere gjør feil. Fredrik Bendiksen tar ansvaret, og har da vært i fokus før med medisinering av Johaug. Helt greit parert av Therese Johaug:

– Er det da det som man folkelig kaller astmamedisin, du har fått?
– Ja det er det. Men jeg har fått behandling fordi jeg har vært syk. Det er slik man behandler denne typen sykdommer, sier Johaug.


Så det nevnes i hovedstrømsmedia, men særlig helhetlig, det kan en ikke si det er.

Ansvaret for den norske selvfølelse

Toppidrettsutøvere i Norge deltar som individer i individuelle øvelser, og som lag-medlemmer i lag-idretter. Men de deltar først og fremst som representanter for Norge. At resten av verden tror Norge er den flinkeste i klassen til juks får bli deres problem.

Nordmenn står sammen om sine idealer. I alle fall innen idretten. Kanskje kommer noen til å fucke opp dette med å påpeke den blendahvite eliten i skiidretten, men foreløbig så kan vi ta ut den nasjonale identitet og være best i verden på det vi er gode på.

Før også den delen av norsk kultur blir multikulturell og dysfunksjonell.

Følg Ymte.no