Norsk Journalistlag vil kartlegge tafsing

Å være en venstrevridd feminin mann i norske mediehus har blitt stadig mer utfordrende de siste årene. Ikke bare må de være sosialister som kryper rundt for feminister, men de må også passe seg for beskyldninger om seksuell trakassering. 

Den obskure stiftelsen «Norsk Journalistlag» har nå begynt å spamme ned norske journalister og redaktører om seksuell trakassering. Selv ikke Ymte har blitt skånet for denne tvilsomme utsendelsen av e-post.

Beskjeden kan beskrives som at de mannlige kontorrottene i norske mediehus ikke må tafse på de kvinnelige kontorrottene. Åpenbart er dette et meget alvorlig problem for dem, siden det nå har blitt mat for fagforeningen.

Les også: Venstrevridde journalister trakasserer hverandre seksuelt

Skremsel

Å være en mannlig kontorrotte i norske mediehus innebærer at man lever i et konstant helvete. Nå ser ting ut til å bli enda verre. Feminismen strammer sitt jerngrep rundt den enkelte medarbeider.

Publiserer man noe som ikke er i tråd med de ideologiske direktivene, kan straffen tilsynelatende bli falske beskyldninger om seksuell trakassering. Slik Julian Assange opplevde.

Best å holde seg i skinnet og ikke stille kritiske spørsmål til de ukritiserbare.

Følg Ymte.no