Trodde du barn som var utsatt for pedofile overgripere var de virkelige ofrene? Vel, tro om igjen. Nå er det de pedofile monstrene som forgriper seg på barn som skal innta offerrollen. Det har de skitne og løgnaktige marxistene i statskanalen NRK bestemt.

I en tåredryppende artikkel om et pedofilt monster, legger NRK til rette for at pedofile nå skal ha mer aksept i det norske samfunnet.

Les også: Venstrevridde medier seksualiserer Downs syndrom

Normativ NRK-retorikk

I klassisk normativ NRK-stil fremmes det anklager om at folk er slemme som hater pedofile.

«Han snakker om hatet fra oss. Hvordan vi omtaler pedofile som monstre som misbruker barn, og tidvis fyller opp kommentarfeltene i media med at de bør skytes eller henges, kastreres og deporteres», skriver NRK om det pedofile monsteret de intervjuer.

Her skal det ikke spares på de normative virkemidlene. Folk skal ha dårlig samvittighet for å hate pedofile. Det er jo så fryktelig synd på dem må vite.

«For et mørke som ramler innover han med jevne mellomrom. Jeg synes oppriktig synd på mannen. Så reflektert, men helt alene, uten å kunne snakke helt ærlig med noen om de egentlige følelsene sine», skriver NRK videre.

Det er til å spy av. Den skamløse politiske ansettelsen Annemarte Moland i NRK forsøker å dundre budskapet inn i hodet på leseren.

Pedofile er liksom ofre.

Les også: Brødrene Björn og Teddy Sandberg dømt for over 1000 voldtekter av barn i Sverige

Les også: Innblikk i politiets Operasjon «Dark room»

«Pedofobi»?

Når kulturelle marxister først har satt seg fore å fremme rettighetene til en antatt marginalisert og undertrykket gruppe i samfunnet, så gir de ikke opp med det første. Erfaringsmessig vet alle hvordan NRK har omfavnet voldelige islamister, og spredte nyord som «islamofobi». En taktikk som tilsynelatende var en suksess.

På hvilket tidspunkt nyord som «pedofobi» vil se dagens lys i NRK er vanskelig å si. Men at det vil skje før eller senere er det nok liten tvil om.

Den konstante jakten på såkalte undertrykte grupper kan ikke vare evig. Før eller senere vil samfunnet gå tomt for slike grupper, som marxistene kan «forsvare».

Trolig er det ren desperasjon som nå har ledet dem inn på sporet med å forsvare pedofili. Nå som jøder, afrikanere, kvinner, romfolk, muslimer, homofile, lesbiske, psykisk syke, rusmisbrukere, transseksuelle og selvskadere liksom er brukt opp.

Følg Ymte.no

Kommentarfelt med Facebook

22 KOMMENTARER

  • Homofili er mellom to voksne og samtykkende mennesker. Det er hverken nekrofili eller pedofili. Viktig forskjell!

   • Helt enig i det, men det er fortsatt en feilkobling. Mange tror man kan behandle pedofili, det tror ikke jeg. Da kunne man også behandle homofili, men det er tydligvis helt normalt. Feilkobling er feilkobling uansett om den ene er lovlig eller ikke. Hvem skal dömme hvem?

    • Pedofili er en parafili, mens homofili, og heterofili, er legninger. Det er forskjellen.
     Kjærlighet mellom to voksne er ikke er feilkobling hos homofile enn hos heterofile. Det er samme følelser i sving.

     • Her er det snakk om definisjonslek…. parafili vs. legning.
      I gode gamle dager da man visste hva som var rett og hva som var galt, brukte man de rette ordene – abnormt, perverst og sykt – og da ikke bare om pedofili.

     • Sjalu fordi noen tør være seg selv og faktisk finne kjærlighet? På annet vis kan jeg ikke tolke homohatere.

     • Perverst betyr abnormt eller unormalt. Klart det kan være perverst uansett om det er to stk. perverse voksne som enes om dette.

     • Perverst blir det om andre er klar over det. Hva man gjør på sitt eget soverom har ingen noe med.

     • Det er perverst/abnormt uansett om andre vet om det.
      Forøvrig er jeg heller ikke tilhenger av at noen skal bestemme over andres soveromsaktiviteter.
      Ønsker deg et godt nytt år 🙂 – der vi alle – inkludert undertegnede – først og fremst luker i egen hage.
      s

  • Hva venter du når program-skaperne i NRK bruker narko under programskaperseminaren for ‘å gjenskape det som er gjengs i samfunnet’ ifølge dem selv?

    • Det refererer seg til kritikk i pressen over at det på NRKs programsksperseminar var delt ut narko. Svaret om hvorfor dette ble gjort kom fra ansvarlig for det aktuelle seminarer da hun ble intervjuet av avisen. Du kan jo Google.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here