Raymond Johansen (Ap) og Tjen Folket angriper ytringsfriheten

Raymond Johansen (Ap) og fotsoldater i Tjen Folket.

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) kritiserte arrangørene av Arendalsuka for å gi standplass til Stopp Islamiseringen av Norge (SIAN) og partiet Alliansen. De verbale truslene ble koordinert med voldelige aksjoner av kommunister i Tjen Folket.

Den ytterliggående Arbeiderparti-toppen mener SIAN og Alliansen ikke burde fått tillatelse til å holde stand på Arendalsuka.

Johansens lefling med totalitære ideer og forsøk på å tøyle ytringsfriheten i Norge fikk støtte av Eivind Trædal i Miljøpartiet de Grønne. Trædal publiserte en kommentar på Twitter hvor han “brunbeiset” meningsmotstanderne og gikk til frontalangrep mot TV kanaler som tillot SIAN og Alliansen taletid:

Venstre-ekstreme arrestert for planlagt aksjon

De verbale angrepene mot ytringsfriheten fra parti-toppene Johansen og Trædal ble koordinert med voldelige aksjoner av Tjen Folket. Seks personer fra den kommunistiske gruppen ble arrestert av Politiet i Arendal torsdag kveld. Flere personen ble tatt i besittelse av pepperspray og politiet fryktet voldelige aksjoner.

Tjen Folket publiserte tidligere i uken en artikkel på sine nettsider hvor de skrev at flere medlemmer av gruppen planla aksjoner mot SIAN, Alliansen og Demokratene på Arendalsuka.

Resett melder idag at flere av personene arrestert i Arendal i sin tid var bak svindelen i SOS Rasisme.

 

Følg Ymte.no