ABC News melder at det kan bli akutt og langsiktig matmangel i Sør-Afrika dersom hvite bønder flykter til Australia. Det vil da ikke være noen igjen der som kan drive jordbruk.

I løpet av de siste årene har hvite opplevd økende rasisme og vold i Sør-Afrika. Volden og rasismen gjør at hvite bønder nå vil flykte til Australia.

Australske myndigheter har lagt til rette for at hvite flyktninger fra Sør-Afrika kan slå seg ned i Australia. Noe som kan medføre en masseflukt.

Hvis hvite bønder forsvinner fra Sør-Afrika vil det ikke være noen igjen til å drive landbruk på en god måte, melder ABC News. Noe som kan skape en sultkatastrofe blant den svarte befolkningen.

Les også: Vannkrise i Cape Town vekker politiske spøkelser

Ifølge artikkelen til ABC News frykter man at tilstanden i verste fall kan bli som i Zimbabwe, hvor afrikanerne måtte lære på den harde måten at butikkhyllene på supermarkedene ble tomme uten bønder til å drive jordbruk.

Kan få Haiti-tilstander

Et annet eksempel på slike tilstander er Haiti, hvor negrene nå spiser sølekaker; fordi ingen der kan å drive jordbruk etter at de drepte franskmennene.

Australske myndigheter ønsker å forhindre en mulig sultkatastrofe blant den svarte befolkningen i Sør-Afrika. Derfor skal australske myndigheter nå være i kontakt med myndigheter i Sør-Afrika for å få dem til å ta bedre vare på de hvite bøndene, melder ABC News.

Les også: Sør-Afrika er fortsatt svært rasistisk

Les også: Aksjonister chimpet fullstendig ut mot H&M

Les også: Filmanmeldelse av Black Panther

Følg Ymte.no