Siden den store revolusjonen på tampen av det attende århundre har sosialister kranglet om hvem som har den beste løsningen. Implementeringen av sosialismen har vært forsøk flere ganger. Felles for alle forsøkene er at de ikke fungerer.

Evalueringer av venstre og høyre- sosialisme viser den samme konklusjonen. Folk er ikke villig til å underordne seg et totalitært styresett.

Kommunisme

Joakim Møllersen som er en redaktør og agitator for kommunismen er i harnisk over at andre sosialister får 80 minutter i NRK brennpunkt. Det er mer en deres bevegelse har fått.

Nå sier han ikke det. Han liker bare ikke folk med raseteorier, og som er motstandere av folkeslag fra midtøsten, får herje i Norden. At de får vise seg frem i stats-kanalen provoserer. Han vil snarest mulig ha kontroll på mediet og bestemme hva som skal vises der sier han i en artikkel i Radial Portal.

At de har samme mål som han. Kontroll over produksjonsmidlene, arbeidere og maskiner, og hvem som får si hva bør han gjøre seg noen tanker om.

By ThomasTomson, Excerpt, CC BY-SA 3.0

Han er sosialist fordi mennesket behandles dårligere enn maskiner.

Nasjonalsosialisme

Bevegelsen Den Nordiske Motstandsbevegelsen som først var svært fornøyd med den objektive dokumentaren, har i ettertid reagert på oppfølgingen. De ble debattert i et oppfølgingsprogram uten å få være til stede.

Heller ikke de totalitære venstresosialistene fikk være med, men nå var det ikke dem som det ble snakket om da. Synd for de har mye å si om sine kumpaner. Men når andre sosialistene har kontrollen så snakker bare de sammen. Slik er det bare!

Les mer: Sosialdemokratiet

 

Følg Ymte.no