Tre svensker tiltalt for grov voldtekt med tregrein

Tre personer er i Värmlands tingrett tiltalt for vold, mishandling og grov voldtekt i en skog i vestre Värmland. Alle tre tiltale er etniske svensker, men de har norske adresser, henholdsvis på Magnor og Skotterud i Norge.

I tiltalen som kommer ut fra Värmlands tingrett kommer det frem at de tiltalte er to menn født i 1995, og en kvinne født i 1998. Sammen skal de tre ha ført offeret til et øde skogsområde ved Emterudsvägen i Charlottenberg, i Eda kommune. Der skal de tre ha misbrukt offeret på det groveste.

Mishandling

Ifølge tiltalen skal den ene mannen ha startet mishandlingen med å påføre offeret et antall harde slag og spark mot kroppen, samt slått offeret i albuen med en boltesaks. Den andre mannen skal ha fulgt opp volden med å slå offeret flere ganger i hodet, samt sparket og trampet offeret i underlivet. Kvinnen som er tiltalt skal også ha sparket offeret i underlivet mens offeret lå på bakken.

«Mishandlingen beskrives som grov ettersom gjerningspersonene har utvist en særskilt hensynsløshet gjennom å i et felles angrep utsette offeret for omfattende vold i en situasjon hvor offeret var fullstendig forsvarsløst», heter det i tiltalen.

Grov voldtekt

Den ene tiltalte mannen skal med boltesaks ha klippet av en tregrein, og deretter sammen med den tiltalte kvinnen truet offeret til å ta av seg buksene. Den tiltalte kvinnen skal deretter ha tvunget tregreinen inn i offerets anus. Noe som påførte offeret store sårskader og betydelige smerter. Etter voldtekten med tregreina skal den tiltalte kvinnen ha tvunget offeret til å slikke og suge på greina som hun brukte til å voldta offeret med, samt å tvinge offeret til å spise blomster.

Utpressing

Den ene tiltalte mannen og den tiltalte kvinnen skal etter mishandlingen og voldtekten ha presset offeret for penger, med å forsøkte å få offeret til å gi dem til sammen 18.000 kroner, fordelt på tre månedlige utbetalinger på 6000 kroner.

Den ene tiltalte mannen skal også ha truet offeret til å ikke anmelde mishandlingen til politiet.

Alle tre tiltalte har i avhør tilstått mishandlingen, og politiets øvrige bevis i saken mot de tre er sterke.

RETT OVER SVENSKEGRENSA: I en skog like over på svensk side av landegrensa ble mishandlingen utført av tre svensker med bostedsadresse i Norge. FOTO: Ymte.no
Følg Ymte.no