En 40 år gammel trønder er i Inntrøndelag tingrett funnet skyldig i puppetafsing på en butikkdame på Coop. Saken er noe av det sprøeste fra en norsk domstol på lenge. =)

40-åringen fra Follafoss er idømt et forelegg på 10 000 kroner, da inkludert saksomkostninger på 1 500 kroner, for å ha tafset en butikkdame på det lokale samvirkelaget på puppene.

Hendelsen fant sted 29. august 2016 på en Coop-butikk ute på bygda i Trøndelag. Dommen falt nå i februar 2018.

Mannen hadde kommet kjørende til butikken i bilen sin, hvor han gikk inn på butikkens toalett, og ble værende der i 15-20 minutter(!). Deretter hadde han gått ut av butikken og ut til bilen sin igjen. Når en av damene som jobber i butikken gikk utenfor butikken for å vanne blomstene, kom mannen løpende bort til henne og tafset henne på puppene.

Han har i avhør erkjent de faktiske forhold.

Kom løpende for å puppetafse

I rettsavgjørelsen står det følgende:

«Tiltalte forklarte i avhør at han hadde kjørt seg en tur på Coop, og at han fikk et plutselig emosjonelt behov for å ta fornærmede på puppene. Han holdt hendene på henne i omtrent fem sekunder. Det var ikke hans hensikt å skremme henne, men han forsto at det var ubehagelig for henne.»

«Fornærmede forklarte seg i retten. Hun fortalte at tiltalte hadde kommet til butikken og spurt om de hadde toalett. Han hadde vært på toalettet i 15-20 minutter før han kom ut og deretter gikk ut av butikken. Butikkdamen hadde gått ut for å vanne blomster, og da kom tiltalte løpende mot henne og tok henne på brystene i noen sekunder før han løp til bilen sin. Hun hadde snakket med sjefen sin, som anmeldte forholdet.»

Hahahahaha =)

I rettsavgjørelsen står det videre:

«Retten kan ikke se at det foreligger noen formildende omstendigheter i saken, og fastsetter boten i samsvar med aktors påstand til 8 500 kroner.»

Retten skriver:

«Retten fastsetter etter dette sakskostnadene til 1 500 kroner.»

Subsidiært ble straffen satt til fengsel i 17 dager.

På Facebook forsøker den nå domfelte mannen å profilere seg selv som «feminist». =)

Følg Ymte.no