Venstre-ekstreme angrep i Norge, Sverige og Italia

Sverigedemokratene sin valgstand som ble påtent forrige uke.

Europa har den siste uken opplevd minst tre voldelige angrep på demokratiet. Bak alle angrepene står venstre-ekstreme. Denne skremmende utviklingen støttes av ytterliggående rød-grønne politikere i Norge, som gir fot-soldatene sin velsignelse i massemedia og på sosiale media.

Italia

Den italienske avisen Il Giornale kunne rapportere at partikontoret til Lega ble angrepet med eksplosiver. En venstre-ekstrem organisasjon har påtatt seg ansvaret. Organisasjonen forsvarer angrepet som et forsvar mot “rasisme og utnyttelse”.

Torsdag – Norge

Ymte rapporterte forrige uke at Politiet i Arendal pro-aktivt arresterte seks aksjonister fra den kommunistiske gruppen Tjen Folket. Politiet mistenkte at de seks planla voldelige aksjoner mot organisasjonen SIAN og partiet Alliansen sine stands på Arendalsuka. I etterkant av arrestasjonen har Tjen Folket truet med at “politiet er dømt til å tape kampen” sine nettsider.

Byrådsleder i Oslo, Raymond Johansen (Ap), og Eivind Trædal i Miljøpartiet de Grønne har også kritisert SIAN og Alliansen sin deltakelse på Arendalsuka.

Sverige

Før helgen ble en valgstand tilhørende partiet Sverigedemokraterna brent ned. Minst to personer ble skadet i angrepet hvorav én ble innlagt på sykehus med skader.

Teltet ble satt i brann etter midnatt onsdag til torsdag forrige uke. Et titalls svartkledde personer ble observert av vakter ved teltet før brannen startet, men ingen arrestasjoner har blitt foretatt-.

Lederen for Sverigedemokraterna i Göteborg, Jörgen Fogelkou, gikk ut på Twitter og skjelte ut dem som hadde utført angrepet:

Følg Ymte.no

1 kommentar

  1. Ingenting er bedre enn at volden og forfølgelsen av patrioter eskalerer. Det vil gi klarere og steilere fronter.

Comments are closed.