Venstrevridd journalist måtte slutte som redaktør

Medier24 melder at venstrevridd journalist, Martin Huseby Jensen i fagbladet Journalisten, måtte slutte som redaktør etter å ha oppført seg som en gris. Vi i Ymte.no ler oss fillete.

Norske medier blir bare verre og verre. De politisk ansatte soyaguttene fra Arbeiderpartiet, Rødt og SV blir MeToo-et av snerpete og oversensitive feminister raskere enn de får sagt «pressestøtte». I dag har turen kommet til en av de mest sentrale skikkelsene blant de venstrevridde slaurene som kaller seg pressefolk – nemlig Martin Huseby Jensen.

Saken er på en måte veldig morsom, og på en annen måte absolutt ikke morsom i det hele tatt. Da med tanke på kvinnene som har måttet holde ut alt griseriet.

Hyklerne viser seg

Medier24 skriver følgende:

«Men da vi gradvis fikk mer kunnskap om den [saken], ble det vanskelig å la være. Som fagblad for mediebransjen er det en del av vårt samfunnsoppdrag å «vokte vokterne» – inkludert bransjens organisasjoner og andre bransjemedier.»

Noe som er blank løgn.

I fjor høst forsøkte Gard Michalsen å dekke over årsakene til opptøyer på Gjøvik, hvor to politifolk ble skadet når antirasistiske demonstranter gikk amok. Opptøyer som var invitert til og støttet av en lokal redaktør og avisen Oppland Arbeiderblad.

Til tross for politiforklaringer fra Innlandet politidistrikt, to separate rettsavgjørelser, omfattende videopptak, telefonutskrifter som viste at den omtalte redaktøren var blitt forsøkt kontaktet, forklaringer fra en semi-anonym kilde, samt en mengde fotografier, vitneforklaringer og nyhetsartikler som etterprøvde redaktørens rolle i opptøyene – forsøkte Michalsen å fronte hele hendelsen som om det bare var løgn og oppspinn fra Ymte.no. Motivet for å gjøre dette var politiske årsaker.

Medier24 sine påstander om deres samfunnsoppdrag å «vokte vokterne», fester jeg derfor ingen lit til. Trolig er saken så enkel at Medier24 ville gått glipp av annonsekroner fra Amedia dersom de ikke var villige til å dekke over for redaktøren i Oppland Arbeiderblad. Men det blir bare spekulasjoner.

Huseby Jensen

I saken(e) til Medier24 fremstilles Martin Huseby Jensen som en fullstendig psykopatisk person, som angivelig har mobbet unge kvinner på arbeidsplassen og trakassert dem seksuelt. Totalt hensynsløs og utelukkende forferdelig.

Personlig tror jeg ikke Huseby Jensen er noe slikt monster. De gangene jeg har korrespondert med ham har mitt inntrykk vært av en grundig og samvittighetsfull person, som har forsøkt å gjøre så godt han kan. Men jeg kan tro at han har oppført seg klossete. Jeg kan også tro at en maktposisjon som redaktør i fagbladet Journalisten kan gå enkelte litt til hodet.

Jeg vet med sikkerhet at det finnes en del virkelige monstre ute i mediebransjen. Både blant kvinnelige og mannlige medarbeidere. Kvinnen som aldri ba om unnskyldning for ambulansesaken er et eksempel. Disse virkelige monstrene blir koseintervjuet, forfremmet og tatt godt vare på av manipulerte omgivelser.

Trolig er Martin Huseby Jensen like mye et offer selv, som de som har anklaget ham for upassende oppførsel. Men det unnskylder ikke maktmisbruk og dårlig dømmekraft.

Følg Ymte.no