Venstrevridde medier seksualiserer Downs syndrom

Når du kanskje tror at verden ikke kan bli stort sykere, så dukker dette opp. Venstrevridde medier som seksualiserer Downs syndrom.

I en lang strøm av artikler fra ulike europeiske medier, blir en australsk tenåringsjente med Downs syndrom seksualisert som fotomodell. Tenåringen poserer på bildene ikledd rosa undertøy og i utfordrende stillinger.

Tidligere har venstrevridde medier som Salon.com forherliget pedofili. Blant annet med å la et pedofilt monster unnskylde og idealisere seksuell tiltrekning mot barn. Her i Norge og i Sverige har kjente pedofile fått marsjere i gatene i forbindelse med de seksualiserte homsemarsjene som de kaller «pride».

Les også: Innblikk i politiets Operasjon «Dark Room»

Nå har turen kommet til mennesker med Downs syndrom. Klart de også skal seksualiseres av marxistene.

Uvanlige modeller

Unnskyldningen som de perverse marxistene bruker for å rettferdiggjøre seksualiseringen av Downs syndrom er at de er «uvanlige modeller». Hva nå enn det skal bety. Videre at de med Downs syndrom med å posere for perverse mennesker «utforsker sin egen seksualitet».

Med en venstreside som åpent idealiserer transer, pedofile og homoseksuelle så måtte det jo bare bli slik at også Downs syndrom ble seksualisert en dag. Den dagen har altså nå kommet.

Kulturelle marxister og såkalte antirasister kan nå sitte med en halvfeit ereksjon i buksa og beføle seg selv til bilder av vergeløse tenåringsjenter med Downs syndrom – som blir narret til å tro at de bare skal være modeller.

Følg Ymte.no