Video: Rasistisk afrikaner mishandler hvit gutt

En viral video fra Frankrike viser hvordan rasisme mot hvite utspiller seg i Europa. I videoen kan vi se hvordan en rasistisk afrikaner går løs på en forsvarsløs hvit gutt. 

Ingen såkalte antirasister bryr seg om slik rasisme. Derfor publiserer Ymte nå videoen slik at alle kan se hva som foregår.

Videoen er usensurert og viser vold. Heldigvis har videoen en lykkelig slutt da det kommer mennesker til unnsetning og jager den voldelige afrikaneren vekk.

Trykk på bildet ovenfor for å se videoen.

Følg Ymte.no

Kommentarfelt med Facebook

7 KOMMENTARER

 1. Aner ikke hva de sier, -og kanskje den hvite har kalt negeren for noe? Men uansett er det tydelig at vold er fasiten.
  Dette skulle vært i Afrika/Midtøsten at en hvit hadde overfalt en neger -da hadde nok ikke saken løst seg slik den gjorde her.

  • Jeg reagere også på feigheten, både fra folk som prøver stoppe mishandlingen av guttungen, og mishandlingen i seg selv. Vi kan anta at gutten har slengt med leppa, men det faktum at mannen ikke nøyer seg med et svar (eller noe slikt) så bærer hele opptrinnet preg av at en voksen, dobbelt i vekt, klasker i vei på et barn som ikke kan forsvare seg.

   Slik behandler en ikke forsvarsløse (de en opplagt er sterkere en) uansett hva de terger med. Så her ligge det en primitivitet som bare kan møtes med det samme. Drittsekken går videre og føler seg stor, barnet hater neppe mindre om det hatet før.

   Hadde noen gitt tullingen bank, så hadde guttungen følt seg ivaretatt og beskyttet. Fy skam!

 2. Hadde jeg møtt denne hjevelen så skulle jeg ha knekt alle ben i kroppen på dette sotrøret Skjønner ikke på vad denne regjeringen tenker på Kansje de liker å se at det Norske folk skal være et offer for dette pakket, Håper krigen snart kommer i Mot de idiotene på stortinget De skaL få føle selv på ræva si dette pakket på stortinget, det de har gjort mot det Norske folk

 3. Vær så snill og ikke dra frem ting fra middelalderen i Europa. Vi har utviklet oss i motsetning til disse menneskene.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here