William Luther Pierce – en foregangsmann

William Luther Pierce (1933 – 2002) var en amerikansk fysiker, skribent, universitetslærer og journalist. Pierce var også veldig involvert i rettigheter for hvite mennesker. 

I løpet av årene Pierce var aktiv for å fremme hvites rettigheter i USA, skrev han blant annet bøker og tegneserier. Bøkene «Hunter» og «The Turner Diaries» ble utgitt under pseudonymet Andrew MacDonald. Mens tegneserien «The Saga of… White Will!!» ble utgitt under Pierce sitt egentlige navn.

William Luther Pierce. FOTO: Wikimedia Commons

Pierce var også veldig aktiv innen hvit separatisme, og grunnla i 1974 en organisasjon som han kalte National Alliance. En organisasjon som ikke bare kjempet for hvites rettigheter i USA, men også for hvit separatisme.

The Saga of… White Will!!

Tegneserien «The Saga of… White Will!!» er kanskje den publikasjonen som Pierce er blitt mest berømt for. Trolig kommer dette av at en tegneserie er lettere å lese enn bøker. I tegneserien blir vi kjent med protagonisten Will som blir personforfulgt av såkalte antirasister. Også kjent som anti-hvite.

Med herlige og fargerike illustrasjoner kan leserne se hvordan protagonisten Will og vennene hans står opp mot de såkalte antirasistene.

Urban legend

ANTIRASISTER: Ymte vet at anti-hvite og såkalte antirasister vil trigges av denne artikkelen. Men tegneserien til Pierce er ikke verre enn «Urban Legend» som distribueres på norske grunnskoler. FOTO: /pol/

Vestby Avis og VG har tidligere omtalt tegneserien «Urban Legend» som er laget av den rasistiske og anti-hvite tegneserieforfatteren Josef Yohannes. En tegneserie som for det meste forherliger svart vold mot hvite, samt raseblanding.

Tegneserien «Urban Legend» viser en svart fyr i skidress som utøver grov vold mot hvite.

Tegneserien «Urban Legend» er så anti-hvit og fundamentalt rasistisk mot hvite, at den til og med har blitt tatt inn som pensum på norske ungdomsskoler. I den hensikt å spre anti-hvite holdninger blant norske skoleelever og ungdommer.

VG har også skrytt hemningsløst av «Urban Legend».

Les her

Ymte vil nå vise våre lesere hele første utgave av «The Saga of… White Will!!» av William Luther Pierce. Tegneserien er å anse som et historisk dokument.

For å bla i den herlig politisk ukorrekte tegneserien trykker du bare på pilene i vinduet nedenfor.

saga-of-white-will
Følg Ymte.no